1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyif aldığınız konularda daha fazla şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Riskli olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla ilgili işlerinizde fazla oyalanabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir. Bazı konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Gün içinde tartışmalar olabilir

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ailevi konularda daha toparlayıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Bazı olayları fark etmeniz, sorumlu olduğunuz konularda söz sahibi olmanızı kolaylaştıracaktır. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda değişimler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olgunlaşmasını beklediğiniz konuların sonuçlarını alabilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gelişim göstermek için çabalayacağınız bir gündesiniz. Eğitim konularında değişiklikler olabilir. Yakın çevrenizde yaşanan olayların içine çekilebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye çalışın. Kardeşlerinizle ilgili durumlarda acele karar almayın. Gün içinde emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. İlişkiler ön plana çıkabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Parasal konularda karşınıza güçlü kişilerden destekler çıkabilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda farklı şeyler deneyimlemek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişim dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin olgunlaşmanıza neden olabilir. Olaylar karşısında daha fazla içinize kapanabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sakin yaklaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı hassaslaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir. Dikkatsizlik ve ihmalkarlıktan dolayı farklı sıkıntılar çıkabilir. Gizli kalan konular nedeniyle belirsizlik yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabilir. İşlerinizde sizden daha güçlü kişilerle görüşmelerinize özen göstermelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün geleceğe yönelik beklentilerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili görüşmeler dönüştürücü ve yönlendirici olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla değişikliğe gidebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olayları daha iyi anlayabileceksiniz. Acele davranışlardan kaçınmalısınız. Tartışmalar açık bir gündesiniz. Bürokratik konularla ilgili sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Değişik konularda eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık içinde olabilirsiniz. Uzak yolculuklar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşma isteği içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız süreçler değişiklik gösterebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha farklı düşünce kalıpları geliştirebilirsiniz. Ortaklı konularda para meselesini çözümlemeniz gerekebilir. Kriz yönetimi yaparken zorlanabilirsiniz. Bir yandan sizi duygusal yönden bağlayan koşullar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde tartışmalarda uzak durmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizle ilgili konuların içine daha fazla dahil olabilirsiniz. Karşınızdakini anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Otorite sahibi kişilerle ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde içinde olgunlaşabilirsiniz. Olayları anlamlandırmanız sizde farkındalık uyandıracaktır. Bu konularda kararlar alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler içinde olabilirsiniz. Sizin olaylara karşı bakış açınız değişebilir. İşlerinizdeki artıştan kaynaklı yorgunluklar meydana gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.