1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 25 ÖĞRENCİ DAHA BURS HAKKI ELDE EDERKEN 5 ÖĞRENCİNİN GELİRİ KRİTER ÜSTÜ BULUNDU
25 ÖĞRENCİ DAHA BURS HAKKI ELDE EDERKEN 5 ÖĞRENCİNİN GELİRİ KRİTER ÜSTÜ BULUNDU

25 ÖĞRENCİ DAHA BURS HAKKI ELDE EDERKEN 5 ÖĞRENCİNİN GELİRİ KRİTER ÜSTÜ BULUNDU

2012- 2013 ÖĞRETİM YILI İÇİN BURS MÜRACAATLARI…

A+A-

2012- 2013 Öğretim Yılı için burs müracaatında bulunan öğrencilerden 25’i daha burs hakkı elde ederken, 5 öğrencinin ise gelirinin kriter üstü olduğu bildirildi.

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Hüseyin Kavaz yaptığı yazılı açıklamada, değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesine başvuru yapıp dosyalarını tamamlaması gerektiğini vurguladı.

Kavaz, dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını kaydederek, gelir yönünden kriter üstü olan öğrencilerin bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesine itirazda bulunabilecekleri bilgisini verdi.

Hüseyin Kavaz, itirazların gecikmeden yapılması gerektiğini vurgulayarak “Burslu olup da bursları kesilen ara sınıf öğrencilerinin burslarının devamı için eksik belgelerini ivedilikle tamamlamaları gerekmektedir” dedi.

Kavaz, sonuçların www.mebnet.net adresinden de takip edilebileceğini belirtti.

Hüseyin Kavaz, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nün burs başvuru forumlarının değerlendirilmesi yapıldıkça, dairenin basın yayın yoluyla duyuru yapacağını da ekledi.

 

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.