1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle ilgili konularda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Uyumlu davranmak ikiniz içinde daha iyi olacak. Kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Ortak konularda sizi zihnen sıkıştıran olaylar gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Anlaşmalar gündeminizi etkileyebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirisiniz. Gün içinde sizi zihnen zorlayan koşullar oluşabilir. Fikirlerinizi daha çok kişiye yayma ihtiyacında olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişileri iyi seçmenizde fayda var. İşte birlikte çalıştığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün keyif aldığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalar gündeme gelebilir. Çocuklarınız için yeni aktivite alanları yaratabilirsiniz. Bireysel olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün zihinsel aktivitelerinizde yoğunluk olabilir. İşlerinizi toparlamak için sıkıştırıldığınızı hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızın artması sizi zihnen yorabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla desteğe ihtiyacınız olan bir gündesiniz. Aileniz ile bu konuyu konuşmak isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan fikir alabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Zihinsel olarak bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sabırlı olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Parasal konularda çalışma hayatınızda gelen destekler olabilir. Harcamalarınızı yoluna sokmak için yeni yollar arayabilirsiniz. Bütçenizle ilgili fikir alabilirsiniz. Geçmişte kaldığınız konular gündeme gelebilir. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizin yoğunluğu sizi yorgun düşürebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha hassas davranabilirsiniz. Gün içinde niyet ettiğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz işlere zaman ayıracaksınız. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kafanız karışık olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gizli kalan konular yüzünden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Eğitsel konularda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Konuşmalarınızda daha uyumlu davranmalısınız. İkili ilişkilerinizin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha fazla görmeye ihtiyacınız olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. İlginizin yöneldiği konularda eğitimler alabilirsiniz. Gün içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha ciddi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuların sorumluluğunu üstünüze alabilirsiniz. Bugün kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Bireysel olarak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi daha ciddi hissettirebilir. Yeni konular için eğitim alabilirsiniz. Üstlerinizde görüşmeleriniz önem kazanabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bunu ifade etmek için arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Bu konularda kendinizi disipline etmeniz gerekebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle daha ciddi meseleler hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aynı meslek grubundan kişilerle görüşmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Ortak konularda otorite sahibi kişilerden yardım alabilirsiniz. Bazı konular sizi zorlayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişimde sıkıntılar çıkabilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.