1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 25 YAŞINDAKİ GENCİN ARDINA FERYATLAR YÜREKLERİ DAĞLADI...
25 YAŞINDAKİ GENCİN ARDINA FERYATLAR YÜREKLERİ DAĞLADI...

25 YAŞINDAKİ GENCİN ARDINA FERYATLAR YÜREKLERİ DAĞLADI...

‘Oğlum ne yaptın' ...

A+A-

‘Oğlum ne yaptın’

Başkent Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde önceki gün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Enis Samancıoğlu dün göz yaşlarının sele döndüğü cenaze töreni ile toprağa verildi.

Genç yaşta evlatlarını trafiğe kurban veren Samancıoğlu ailesinin feryatları yürekler dağladı. Acılı anne ve babanın, ‘Oğlum sen ne yaptın, bizi nasıl bırakıp gittin’ diyerek yaktığı ağıtlar cenazeye katılan herkesi ağlattı.

Arkadaşları mezarlığa akın etti

Enis Samancıoğlu’nun acı haberini gazetelerden ögrenen yakınları ve arkadaşları ise okuduklarına inmak istemediler. Enis için, “Hayat dolu bir insandı. Etrafına pozitif enerji saçardı. Bu kazayı nasıl yaptı. Böyle bir sonu haketmedi” diyen arkadaşlarıi Samancıoğlu ailesinin acısına ortak oldu.

Dualarla uğurlandı

Ercan Havaalanı’nda çalıştığı öğrenilen Enis Samancıoğlu’nu son yolculuğuna; Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça,   Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı  Hüseyin Özgürgün, Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar ve Polis Genel Müdür Yardımcısı Şenay Kebabcı’nın yanı sıra sevenleri dualarla uğurladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.