1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gergin bir gün sizi bekliyor. İşinizle ilgili çıkan sorunlar canınızı sıkabilir. Akşam saatlerinde ise keyfiniz yerine gelecek.

BOĞA: Aldığınız kararları sorgulayacağınız bir gün olabilir. Size neyin iyi geldiğini bulmaya çalışabilirsiniz. Uzaklaşmanızda fayda var.

iKiZLER: Kararsız tavrınız yüzünden başınız biraz ağrıyabilir. Sizi seven insanlara karşı daha açık olmalısınız. Kısa bir tatil iyi gelebilir.

YENGEÇ: Haftaya bomba gibi başlıyorsunuz. Keyfiniz gayet yerinde. İşinizle ilgili beklediğiniz terfiyi her an alabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar detaylara bu kadar çok takılmamalısınız. Bu durum sizi üzmekten başka bir işe yaramıyor. Olayları akışına bırakın.

BAŞAK: Bugün tam bir işkolik olacaksınız. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeniz bugün olumlu sonuçlanacak.

TERAZİ: Sürekli üretken ve nerede nasıl hareket edeceğinizi bilmeniz sizin çevrenizdeki insanların gözündeki değerinizi arttıracak. Onlar tarafından takdir edileceksiniz.

AKREP: Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözmelisiniz. Sorunlardan kaçarak bir yere varamazsınız. Amaçlarınız sizi istediğiniz yere getirecek.

YAY: Bugün enerji dolu bir gün olacak sizin için. Geçmişte düşündüklerinizi, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir gün olabilir.

OĞLAK: Maddi anlamda sürpriz gelişmeler söz konusu. Elinize istediğiniz bir miktar para geçebilir. Yatırımlarınızı akıllıca yapmalısınız.

KOVA: Bugün çalışma seviyenizin yüksek olduğu, ancak belirli bir işi tamamlamak için çaba gösterdiğiniz bir gün.

BALIK: Bugün sizde sıkı çalışma ve sorumluluk ön planda olabilir. Eğitim konusunda yakınlarınızdan öneriler almayı es geçmiyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.