1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU
26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Parasal konularda yeni kazanç konuları gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde çevrenizdeki insanlardan bu konularla ilgili fikir alabilirsiniz. Kendiniz için harcama yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilmek için eğitim planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklerinizi tamamlamaya çalışacağınız bir gündesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sizin için önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Maddi konularınızı daha ciddi şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün planladığınız işlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksaklıklar olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar, kararlar için uygun bir günde değilsiniz. Bazı konuları tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Gün içinde daha içinize kapanık olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gelecek yönünde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili eğitim organizasyonlarında bulunabilirsiniz. Gün içinde daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla işlerinizdeki eksiklikleri tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde iş yoğunluğunuz artabilir. Sabah saatlerinde üstlerinizle toplantı yapabilirsiniz. Hedeflediğiniz düzeye ulaşabilmek için işlerinizi daha iyi hale getireceksiniz. Öğle saatlerinde kadınlardan gelen sıkıntılar olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda bürokratik konularla uğraşabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza yeni konularda sorumluluklar girebilir. Olayların daha kolay farkına varabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonra akıcı koşullar söz konusu. Yabancılarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi başka insanlarla paylaşma isteği içinde olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde sizi strese sokan durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal anlamda yenilenme yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili etrafınızdakilerden fikir alacağınız zamanlar var. Endişe duyduğunuz konuları ilerletmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışın sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde yeni haberler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklı çalışmalarınızı toparlama fırsatı bulacaksınız. Sorumlu olduğunuz işleri düzeltip daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk yüklendiğiniz bir gün olabilir. Üzerinde çalıştığınız işleri detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran koşulların sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı toparlayacağınız bir gündesiniz. Çocuklarınızla birlikte keyif alacağınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ev hayatınızdaki işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi hale getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz. Aile büyükleriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde kendi içinize kapanabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşmek için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerden değişik haberler alabilirsiniz. Gün içinde yazışmaların yoğunluğundan sıkılıp farklı uğraşlar içine girebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.