1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün oldukça gergin bir enerjidesiniz. Özellikle günün ilk yarısı ve öğlen saatleri bu tarz tavırlarınız dışarıdan da çok fazla görünür olacak. Kavgacı ve tepkisel yaklaşımlardan özellikle uzak durmanız gereken bir gün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sizi rahatsız eden konular ve buna vesile olan kişiler her zamankinden daha çok gözünüze batabilir. Susup içinize attığınız şeyler daha büyük olaylara ve belki de niyetinizin net anlaşılmamasına sebep olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bir arkadaşınızdan, sizi şaşırtan ve doğal olarak da hazırlıksız yakalanmanıza sebep olan bir tepki görebilirsiniz. Dostluklar tolerans istiyor bugün. Ancak bu arada hayatınıza renk katacak yeni bir kişi de dahil olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işinizi yürütürken diğer insanların üzerinde baskı kurmaya, ilişkilerinizi yıpratacak bir takım gerginlikler yaratmaya kalkmayın. Hırslarınız ve güçlü olma telaşınız başınıza gereksiz işler ve ilişkilerde sorunlar açabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün birilerini sözleriniz ve ortaya koyduklarınızla ikna etme ihtiyacınız doğarsa karşınızda her zamankinden daha sıkı bir muhalefet bulma ihtimaliniz var. Bir noktada tıkanmışsanız mutlaka yeni bir bakış açısı getirin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün daha önce size verileceği söylenen ya da sizin olmasını ümit ettiğiniz bir şey için verilen mücadele sizi haddinden fazla yorabilir. Mücadele etmektense, dış şartlara ve kaynaklara bel bağlamadan kendi yolunuzu çizin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün zor ve içinde bulunduğunuz durumu zorlaştıran insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hayatı paylaştığınız kişinin dirençli tavırları hızınızı kesecek. Ona rağmen bir şeyler yapma şansınız yok. Esneklik şart.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün uğraştırıcı işler ve az zamanda çok fazla iş üretme zorunluluğu sizi strese sokabilir. Sizin için bir şeyler yapıp hizmet eden insanlarla ilişkilerinizi dengede tutmak her zamankinden önemli. Çatışmalardan kaçının.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün eğlence adına yaptığınız şeyler, keyif adına bir araya geldiğiniz insanlar, amacınızın dışında bazı sorunlara sebep olabilir. Özellikle ucu maddi değerlere dayanan aktivitelerden kaçının. Kıskançlık nöbetlerine de dikkat.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aile ilişkileriniz her zamankinden daha çok sabır ve anlayış gerektirecek bugün. Özellikle günün ikinci yarısında sevdiklerinizle aranızdaki anlaşmazlıklar, siz konuyu uzatmaya karar vermişseniz çıkmaz noktalara varabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iletişim becerilerinizi ön plana çıkarmaya gayret edin. Eğer aklınıza geleni olduğu gibi, süzgeçten geçirmeden, kelimeleri törpülemeden dile getirirseniz özellikle yakın çevrenizdekilerin canı yanabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Paranız ve harcamalar konusu bugün sizin için en riskli durumların temelini oluşturacak. Borç alış verişlerinde ve satın alma, bir varlığınızı elden çıkarma kararlarında her zamankinden daha tedbirli olmakta fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.