1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk yarısında duygusal tepkiler verip hassaslaşacağınız durumlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Genel bir alınganlık da söz konusu olabilir. Bu ruh haliniz devam ederse günün geri kalanında motivasyonunuz düşebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün bir dostunuzun size ihtiyacı olabilir. Alacağınız bir destek çağrısına kayıtsız kalamayacaksınız. Bu sebeple sizin kendinizden bir şeyleri feda etmeniz gerekebilir. Manevi tatmin ve sağlayacağınız fayda büyük olacak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün mesleki konularda egonuzu geri plana itecek şekilde davranmanız gerekecek. İşten elde edilen fayda ön plana geçecek. Hırslar ve kişisel başarı hedefleri isteseniz de istemeseniz de törpülenmek zorunda kalacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün dalgınlığınız fazla olacak. Önemli sözler, cevaplar, kararlar söz konusu olduğunda mutlaka dikkatlice hareket edin. Olayı detaylarıyla değerlendirmekte ve daha geniş bir pencereden görmekte zorlanabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Gerçeklikten uzaklaşmamaya gayret edin. Özellikle maddi dünyaya ait değerlendirmelerinizi yaparken fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Riskleri ve olumsuzlukları gözleriniz görmüyor.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eşinizle ilgili bir konuda yanılma ve hatalı kararlar verme ihtimaliniz olabilir. Durumu mantıklı şekilde değerlendiremeyecekseniz mutlaka bu açıdan çok güvendiğiniz bir kişinin size destek vermesine izin verin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün size teslim edilmesini beklediğiniz bir iş, hizmet konusunda hayal kırıklığına uğrama riskiniz olabilir. Kalite ve zamanlama açısından beklentinizi yüksek seviyede tutmamaya gayret edin. Rahat olursanız sıkıntı az olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Anne babalar çocuğunuzla ilgili konular bugün zamanınızın ciddi bir kısmını alacak. Bu nedenle kişisel ihtiyaçlarınızda istediğiniz kadar verim alamayabilirsiniz. Kendinizi, isteklerinizi tamamen ihmal etmemeye gayret edin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Aile içi konuşmalar ve karşılanması beklenen istekler bugün gerginliklere sebep olabilir. Sadece özveri ve iyi niyet ile yapılmış bir hareket ya da verilen destek görev halini alabilir. Baştan sınırları çizmek önemli.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün alacağınız bilgiler, yol tarifleri, cevaplar ve kararlar netlik içermeli. İmalar ve üstü kapalı nitelikte olan sözler tamiri zor bazı adımlara sebep olabilir. Kararsızlık da bugünün aksaklıklara sebep olacak diğer riski.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün cebinizdeki parayı, kredi kartınızı korumaya almak önemli. Düşürme ya da kaybetme riski her zamankinden fazla. Sizi maddi bir konuda yanıltmaya çalışabilecek kişilere karşı da daha dikkatli olmaya gayret edin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çok fazla hevesli ve gayretli bir imaj çizemeyebilirsiniz bugün. İnsanlar sizin bir miktar daha atak ve cesur hareket etmenizi ve net olmanızı bekliyorlar. Rengini belli etmeyen üstü kapalı haller herkesi rahatsız ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.