1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işlerinizi daha iyi hale getirmek için sorumluluk alabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal anlamda bazı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ev hayatınızla ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi daha fazla gösterebilirsiniz. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Finansal işlerinizde stresler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Geleceğinizde planladığınız işler için bugünden mücadele etmeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ailenizden güçlü destekler alabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Duygusal zorlanmalar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler olabilir. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Size keyif veren şeylere zaman ayırabilirsiniz. Duygusal açıdan olgunluk kazanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizde yeni planlamalar yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. İşlerinizi toparlamalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler gelecek yönünde sizi besleyebilir. Kişisel anlamda çevrenizdekiler tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapmanız sizi rahatlatabilir. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Bürokratik konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Duygusal zorlanmalar olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Ortaklı konular üstelerinizden yardım alabilirsiniz. Yolculuk planlarınızda bazı zorluklar gündeme gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için alternatif konulara yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi yaklaşmak durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal anlamda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatında yeni kararlar gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız duygusal geçişler işinizi etkileyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.