1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün uğraştığınız işlerinizde yoğun anlar yaşamanız olası. Elinizde biriken işleri tamamlayıp, farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. İlginizi çeken konularda daha fazla bilgi sahibi olmak, bu bilgileri hayatınıza dâhil etmek isteyebilir, bakış açınızı geliştirebilirsiniz. Uluslararası görüşmelerin gündeminize etkisi olur. Yurt dışına gitmek için hazırlık yapmanız olasıdır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşleriniz ile ilgili hareketli bir gün. Yaptığınız işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Detaylarla ilgilenmek durumunda kalmanız olası. Bu yoğunluğun stres yaratması mümkündür. Çalışma arkadaşlarınızdan destek almanız sizi rahatlatacaktır. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz samimi olacak, isteklerinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Yediklerinize dikkat edin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş yerinizde keyifli ve hareketli bir gün geçirmeniz olası. İş arkadaşlarınızla uyumlu olabilir, ortak işlerinizi ekip çalışmasıyla sonuçlandırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eşinize veya sevgilinize destek vereceğiniz konular gündemi gelebilir. Hoşça vakit geçirmek için değişik ortamlara gitmek isteyebilirsiniz. Değişik ortamlarda olmak her iki tarafa da iyi gelecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün çalışma hayatınızla ilgili konularda risk almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Gün içinde bazı konularda dikkatinizin dağınık olması olasıdır. Bu konuda önsezilerinize güvenebilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. İfadelerinizde esnek olmanızda yarar var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunmanız mümkün. Yabancı kültürlere ilginiz artabilir, harekete geçmeniz olasıdır. Yeni yerler keşfetmek için haritayı önünüze alabilir, ilgilendiğiniz ülke için araştırmalar yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizde olur. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek, bir plana oturtmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizin ya da iş yaptığınız kişilerin sizin hakkınızdaki düşüncelerinin ön planda olacağı bir gün. Çalışmalarınızın karşılığında olumlu geri bildirimler almanız motivasyonunuz yükseltecektir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yoğun bir gün geçirmeniz mümkün. Yeni haberler duyabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yurt dışı bağlantılarınızla hızlı gelişmeler yaşamanız olasıdır. Bir projenizi tarihinden önce başlatmanızı isteyebilirler. Bu konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Acele karar vermeden öncede iş akışını kontrol etmekte yarar var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Hareketli ve karmaşık bir gün geçirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı sert tepkiler göstermeniz mümkün. Yurt dışından beklediğiniz bir haber ya da bir ürününün gelmesinde gecikmeler yaşanabilir. İşleriniz planladığınız gibi gitmeyebilir. Bugün sinirlerinizin gerilmesi olasıdır. Sakin ve akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Enerjiniz bugün yüksek olacaktır. Elinizdeki işlerinizi toparlamak ve farklı konulara yönelmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Yakın çevrenizle birlikte olmak, arkadaşlarınızla bir arada olmak, keyifli anlar paylaşmaktan zevk alabilirsiniz. Bazı konularda sabırsız davranmanız olasıdır. Bu kadar keyfiniz yerindeyken sabrınızı kontrol etmenizde yarar var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün finansal konularınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Alacak verecek davalarında dikkatli olmakta yarar vardır. Oldukça hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Maddi konularınızda yapmış olduğunuz planlamanın dışına çıkmak sizi rahatsız edebilir. Bu konunun keyfinizi kaçırması mümkündür. Sahip olduğunuz kaynakları sorgulayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iletişiminizin yoğun olacağı bir gün olabilir. Birçok işle aynı anda ilgileniyor olmanız mümkün. Ani gelişen ve planlanmayan olaylarla karşılaşmanız olasıdır. Hızlı düşünüp hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu tempo sizi gerebilir. Yakın çevrenizle beraber olmak, gerginliğinizi üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Kısa yerlere ziyarete gidebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Aileniz ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evinizle ilgili bir takım kararlar almanız olasıdır. Bu konuda aile büyüklerinizden destek isteyebilir, fikirlerini alabilirsiniz. Bu süreç sizi yorabilir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.