1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün çevrenize pozitif enerjinizi saçacaksınız. Enerjinizi doğru yerlerde harcamanızda fayda var. Özel hayatınızda yaşanan sorunları büyük tartışmalara dönüştürmemeyi tercih edin.

BOĞA: Sevdiğiniz insanla zaman geçirerek aranızdaki sorunları sonlandırabilirsiniz. İş yerinizde oluşabilecek sorunlara karşı sağduyulu davranarak olumsuz durumları tersine çevirebilirsiniz.

İKİZLER: Maddi konularda şans sizden yana. Arkadaşlarınızla zaman geçirmk size iyi gelecektir. Yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarak kararsız kaldığınız  konularda seçim yapabilirsiniz.

YENGEÇ: İlişkinizde ufak tefek sorunlar olsa da bunlar aşılmayacak şeyler değil. İşyerinizdeki hırsınız patronlarınızın dikkatini çekecek. Aileniz konusunda biraz daha özenli olmalı, onlarla daha fazla vakit geçirmelisiniz.

ASLAN: Planlarınızı yerine getiremeyebilirsiniz. Bu sizi üzmesin. Olayları doğal akışına bırakmalısınız. Harcama yaparken daha dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: İşyerindeki insanlarla, yardımcılarınızla polisler gibi otorite konumundaki görevlilerle tartışma içine girmekten kaçının. Bu insanların egosundan kaynaklanan tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ: Kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

AKREP: Çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız

YAY: Günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardımcı olmak isteyeceklerdir.

OĞLAK: Disiplin merakınız sevdiklerinizi üzüyor olabilir. Bazı durumlarda kontrolü sağlayamazsınız. Hırsınıza yenilmezseniz oldukça başarılı olabileceğiniz günlerdesiniz.

KOVA: Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz.

BALIK: Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.