1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün hayatınızda neler olacak?

A+A-

KOÇ: Somut programlar yapmak ve mevcut şartları değerlendirmek için uygun bir gün. Maddi anlamda rahat harcama yapmak için ise biraz daha beklemeniz gerekiyor.

BOĞA: Yaptığınız görüşmelerin olumlu sonuçlanması özel hayatınıza da yansıyacak. eğitimle ilgili yeni bir adım atabilir, kendinizi geliştireceğiniz farklı alanlar bulabilirsiniz.

İKİZLER: Olumsuzlukları kendinize çektiğinizin farkında değilsiniz. Biraz daha olumlu düşünmeye ihtiyacınız var. Yardım almaktan çekinmeyin.

YENGEÇ: Bir mutlu, bir mutsuz halinizin kaynağının gereksiz kaygılarınızdan kaynaklanıyor. Endişelerinizi sevdiğiniz insan ile paylaşmalısınız.

ASLAN: Sinirlerinizin gerildiği bir gün sizi bekliyor. Belirsiz aşk hayatınız, kariyerinizi olumsuz etkilemesin.

BAŞAK: Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündeme gelebilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. 

TERAZİ: Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, zemini oluşturmalısınız. 

AKREP: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir.

YAY: Maddi anlamda uzun süredir beklediğiniz haberi alıyorsunuz. Yapacağınız yatırımlar için beklemenize gerek kalmayabilir. Aşk hayatınız bu ara biraz karışık.

OĞLAK: Kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Her şey sizin kontrolünüzde unutmayın. İstedikten sonra yapamayacağınız bir şey yok. 

KOVA: Çözümsüz olduğunu düşündüğünüz durumları aslında kolaylıkla halledebilirsiniz. Sadece biraz daha sabır göstermeniz gerekiyor. 

BALIK: Yaptığınız harcamalar yüzünden maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu duruma acilen bir çözüm bulmalısınız. Ailenizin desteği sizin için çok önemli.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.