1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
26 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

26 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi toparlamanız için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Parasal konular önem kazanabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sabah saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Düşünmeden karar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde işlerinizi toparlamak için kendinize fırsat yaratmalısınız. İlerleyen saatlerde kişisel konular ön plana çıkabilir.+

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

.Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konular gündeminize gelebilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bazı işlerinizi yeniden gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam saatlerinizi daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş hayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Gün içinde işlerinizi tamamlamak sizin için iyi olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konuları algılamak daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde işlerinizi toparlamaya bakın. İşlerinizi olgunlaştırmak ve başkalarını dahil etmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde yabancılarla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle olan iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yavaşlama olabilir. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi strese sokan koşullar gündeme gelebilir. Finansal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. İşlerinizdeki yavaşlama sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Yeni revizyonlara gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte program yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için doğru bir zaman olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde ikili ilişkilerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yorucu koşullar gündeme gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Bu olaylar içinde fazla kalmamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki tutumunuz gün içinde önem kazanabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar çıkabilir. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde yoğun bir iş temposunda olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi etkileyebilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerini ailenizle birlikte geçirebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Kaynaklarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla kullanacağınız alanlara yönelmek daha iyi görünebilir. Acele karar vermeden önce düşünmenizde fayda var. İşlerinizde destek alıyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.