1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İş hayatınızda en verimli olduğunuz dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Hem mental hem de fiziki anlamda oldukça enerjik ve pozitifsiniz. Stresten ve gerginliklerden uzak durmanız gereken bir gün. Sevdiğinizle olan ilişkiniz istediğiniz formata giriyor yavaş yavaş. Ona zaman tanımalısınız.

BOĞA: Bugün iş hayatınızda biraz zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmalı, alttan alan bir tavır sergilemelisiniz. İş ortamında pasif kalmamaya özen göstermeli, kendinizi ön plana çıkarmalısınız. Gireceğiniz ortamlarla yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizde oldukça iddialı ve statü peşinde olduğunuz bir dönem. Başarılı olmak ve adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Öte yandan sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, onlarla güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

YENGEÇ: Duygularınızın karmaşık olduğu ve ne hissedeceğinizi bilemediğiniz bir dönemdesiniz. Bu hassasiyetten bir an evvel sıyrılmaya çalışmalısınız. Zira mantıklı kararlar vermeniz gereken durumlarda hatalar yapabilirsiniz. Partnerinize karşı inatçı ve direten bir tavırda olmayın.

ASLAN: Kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için bazı şanslar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde detaycı ve disiplinli yapınızla hata yapmayacaksınız. Partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları çözmek için onunla konuşmalısınız.

BAŞAK: Bugün uzun vadeli planlarınız için bazı adımlar atabilirsiniz. Ekip çalışmaları yapmak için uygun bir gün. Partnerinizin size karşı duyduğu yoğun hisler karşısında sıkılabilirsiniz. Onun üzerinize çok düşmesinden rahatsız oluyorsunuz bunu ona açıkça söyleyin.

TERAZİ: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. İlişkinizde ise geçmişte yaşadığınız bazı sorunlara da çözümler bulacaksınız. Bugün yapıcı ve olumlu tavırlarınızla çevrenize güven veriyorsunuz.

AKREP: Bugün sizin için oldukça sakin ve huzurlu geçecek. Emek verdiğiniz, çabaladığınız bazı zorlu işlerinizde başarılı olacak ve rahatlayacaksınız. Gün içerisinde eksikleriniz tamamlayabilir, bazı telafiler yapabilirsiniz. Sağlığınız açısından spora başlamak sizin için yararlı olacaktır.

YAY: Bugün oldukça ciddi ve serinkanlı olacaksınız. İşinizde varsayımlarla ilerlememelisiniz. Yaptığınız şeyin değerini belirlemeli ve nereye varacağını iyi tespit etmelisiniz. Öte yandan aşk hayatınızdaki bazı sorunları onarmak için çabalayabilirsiniz.

OĞLAK: İş hayatınızda bugün oldukça çalışkan ve makul olacaksınız. Verdiğiniz emeğin karşılığını çok daha fazla şekilde almak istiyorsunuz. Yakınlarınızın yardımıyla bazı özel işlerinizin üstesinden geleceksiniz. Arkadaşlarınızla bol eğlenceli vakit geçirme zamanı.

KOVA: Bugün bazı karmaşık işlerle uğraşabilirsiniz. İşinizle ilgili beklentileriniz varsa eğer dile getirmek için harika bir dönem. Canlı ve dinamik yapınızla çevrenize enerji saçıyorsunuz. Yaratıcı çalışmalar yapmaktan kaçınmayın ve hayal gücünüze güvenin.

BALIK: Bugün öğrenmeye meraklı ve araştırmacı bir zihniyette olacaksınız. Ekip içerisinde size yanlış gelen konuları açıkça dile getirmeli ve tartışmalısınız. Gün sonunda partnerinizle birlikte keyifli ve eğlenceli bir program yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.