1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gerçekleşecek olan dolunay finansal konuları gündeminize taşıyacak. Maddi olarak kendinizi güvende hissetmek adına atılacak bir adım veya bu adımların sonuçlarını elde etme ve buna dair bir gerginlik söz konusu olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünkü dolunay burcunuzda gerçekleşecek. Daha önce tohumlarını ektiğiniz bir bireysel girişiminin sonuçlarını alabilirsiniz bugünlerde. Bugünler aynı zamanda ikili ilişkilerinizde ben biz dengesi açısından da önemli.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

  Dolunay ile birlikte içe dönüş, kendinizle ve var olan sorunlarınızın nedenleriyle yüzleşme imkanı doğabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel olarak sağlığınız mercek altında. Dinginlik ve buna hizmet edecek ortamlar iyi gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay sosyal çevrenizi, arkadaş ilişkilerinizi ve ortak amaçlara hizmet edebilen tarafınızı ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Bu tarz ilişkilerde göz ardı edilmiş pürüzler ihmal edişmiş durumlar patlak verebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dolunay ile birlikte kariyerinizi ilgilendiren konulara dair gelişmeler gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızın, sabırla üzerinde çalıştığınız görevlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Aksi durum patronla gerginlik doğabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Dolunay bu kez, daha önce aldığınız bir eğitimi, reklam satış ve yayıncılık konulu işleri gündeme taşımanızı destekleyecek. Bu tarz konular, yolculuklar ve hukuki meseleler aynı zamanda gergin durumlara sebep olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Dolunay bu kez paylaşımlar, borçlar, ödemeler, banka ve sigorta işlemleri ile ilgili konularda etkileyecek sizi. Maddi konularda her zamankinden riskli hamlelere yatkın olabilirsiniz. Önceki yatırımların sonuçları da dönebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugünkü dolunay evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yaşam alanınızı tetikleyecek. İş birliği yaptığınız ya da hayatı paylaştığınız kişilerle gerginlikler yaşanabilir. Kişisel bir teklif gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Dolunay ile birlikte size ek yük ancak aynı zamanda ek kazanç sağlayacak görevler ve bunlarla bağlantılı şeyler gündeme gelebilir. İş ortamındaki bazı sürtüşmeler canınızı sıkabilir. Esneklik ve sabır göstermelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Dolunay bu kez özel ilişkilerinizi, aşk hayatınızı ve genel olarak yaratıcılığınızı etkileyecek. İlişkiler olumlu ya da olumsuz netliğe kavuşacak. Çocuk haberleri gelebilir. Yeteneklerinizi insanlarla paylaşma şansı doğabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Dolunay bu kez ev ve aile yaşamınızı, aile büyükleriyle ilgili durumları etkileyecek. Özel hayatınız ve dışarıdaki sorumluluklarınız arasında dengeyi kurmak, neye ne kadar zaman ayıracağınızı tespit etmek önemli.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Dolunay ile birlikte bu kez yakın çevrenizdekiler veya kardeşiniz ile aranızda ufak pürüzler yaşanabilir. Bir taşınma, yolculuk hazırlığı, ya da yoldan gelen birinin yansımaları, iletişim sorunları uğraşmanızı gerektirebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.