1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ 

Hafta başında organizasyonlar ve gruplarla olan işlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Salı günü venüs burcunuzdan çıkıyor, boğa burcuna geçiş yapıyor. Değer verdiğiniz konularda, maddi kaynaklarınızda, maddiyat içeren ilişkilerinizde kalıcı, memnun edici, güven verici şartlar arayabilirsiniz. Gelirlerinizle ilgili uzun dönemli planlar yapabilir ve anlaşmalar için güvenilir kişilerle görüşebilir, harcamalarınızı zevkleriniz için yapabilirsiniz. Yabancılarla, uzak bağlantılarınızla ilgili konularda zorlanacağınız bir hafta olabilir. Yolculuklarla, başkalarıyla paylaşımlarınızdaki veya varsa hukuksal konularda elde olmayan nedenlerle gecikmeler olabilir. Kariyer, iş hayatı ve toplumsal yaşamınızda yaşadığınız dönüşümlerle ilgili sonuca ulaşacağınız ancak gerginlik yaşayabileceğiniz durumlar gerçekleşebilir. Kendi içinizde yapmayı düşündüğünüz fedakarlıkları iyi planlayın. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Şimdiye kadar kendi fedakarlıklarınızı saklamak istemiş veya kendinizi engellediğiniz durumları geçiştirmiş olabilirsiniz. İçinizde yaşadığınız konuları güneş tutulmasıyla beraber kabullenmeniz gerekecektir. Ardından güneş ve ay koç burcuna geçiş yapıyor. Harekete geçmeniz gereken yeni konular olacaktır. 
 
BOĞA

 

Yönetici gezegeniniz venüs salı günü burcunuza geçiş yapıyor. Gruplar içersinde ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda çözümleri bulmakta zorlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konulardan vazgeçmeniz ve farklı yönlere gitmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle kalıcı ilişkiler kurabileceksiniz. Yemek içmek ve keyif almak öncelik kazanabilir. Cazibeniz artıyor. Sanatınız veya etkileyici konuşmalarınız etrafınızdaki kişileri cezbedecektir. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Şimdiye kadar gruplar içersinde kendi istekleriniz konusunda fedakar davranmış olabilirsiniz. Kaçtığınız konu ne ise gruplar içersinde güneş tutulmasıyla beraber yapılması gereken işleri gerçekleştirmeniz gerekecek. Ardından güneş ve ay koç burcuna geçiyor. Ortaya çıkan yeni konuyla ilgili planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İKİZLER

 

Gruplarla veya organizasyonlarla ilgili konularda beklenmedik durumlar, değişimler ortaklaşa işlerinizde, başkalarıyla ilgili kaynaklarda gerilime sebep olabilir. Şimdiye kadar yaşadığınız gerilimli durumların sonuncusunu yaşayabilirsiniz. Bazı güvensizlikler yaşamanız mümkün. Hafta başında hukuksal veya uzun yolculuklarınızla ilgili gruplardan gelecek tepkilere göre çözümler bulabileceksiniz. Venüs salı günü boğa burcuna geçiş yapıyor. Kendinize dönük olarak güvenmek istediğiniz, sizi tatmin edecek ilişkiler konusunda düşünceleriniz olabilir. Hızlı gelişen ilişkiler yavaşlayacak ve kalıcı olacak şekilde ilerleyecektir. Cumaya kadar iş hayatınızla ilgili konuları tamamlayacak ve yaratıcılığınızı kullanacaksınız. İşlerinizi sözel olarak yaratıcılığınızı kullanarak etkili hale getireceksiniz. Cuma günü balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Şimdiye kadar toplumsal hayatınız, kariyerinizle ilgili konularda gerçekleştirmekten kaçındığınız konuların üzerine gitmeniz gerekebilir. İşlerinizle ilgili yapmayı düşünmediğiniz yollardan geçerek yapmanız gereken işler ortaya çıkabilir. Bir şekilde kaçındığınız işleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. Güneş tutulmasıyla birlikte güneş ve ay koç burcuna geçiş yapıyor. Gruplarla veya organizasyonlar içersinde girişimlerinizi yapmaya başlayacaksınız. 
 
YENGEÇ

 

Hafta başında ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda göz önünde olabilir ve beklenmedik durumları çözebileceksiniz. İş hayatınızdaki değişimler, beklenmeyen değişiklikler ilişkilerinizdeki kopmaları tetikleyecektir. Kendinizi bireysel olarak ortaya koymak veya bağımsız olacak şekilde işler yapmayı istemeniz, farklı konularda faaliyetler ilişkiler içersinde size yükler getirebilir. Salı günü venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. Gruplar içersinde veya sosyal ortamlarda, organizasyonlarda keyif alacağınız bir döneme başlayacaksınız. Gruplar içersinde ilişkilerinizi kalıcı hale getirebilir veya sizi yükseltecek ilişkiler kurabilirsiniz. Gruplar içersinden kısmetleriniz olabilir. Kendi gelişiminizle ilgili konularda, başka kültürler, yolculuklar konusunda yaratıcılığınız artabilir ancak bağlantılarınızda duyduklarınız veya söylenenlerle ilgili yanlış anlaşılmaları azaltmak için bir çok kere sorgulamanızda fayda var. Cuma günü balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Hayal ettiğiniz ancak bir türlü gerçekleştiremediğiniz konular karşınıza çıkabilir, sizi geliştirecek konularda hem zorlanabilir hem de şimdiye kadar gerçekleştirmediğiniz için bu konudan kaçışınız olmayabilir. Toplumsal faydası olan bir faaliyet ortaya çıkabilir. Bu yeni durum güneş tutulmasıyla birlikte sizin bakış açınızı da değiştirecektir. Güneş tutulması sonrası güneş ve ay koç burcuna geçiyor İş hayatınız ve toplumsal hayatınızda göz önünde olacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz.  
 
ASLAN

 

Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda başkalarının sözleri sizi zora sokabilir. Hayatınıza vermek istediğiniz yön, gelişiminizle ilgili konularda, yabancılar veya uzakyolculuklarla ilgili zorluklarınız olabilir. Beklemediğiniz şartlar ve durumlar iş ortamınızla,çalıştığınız konularla ilgili değişimler getirebilir. Düzeninizi yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Venüs salı günü boğa burcuna geçiş yapıyor. Şimdiye kadar yaptığınız faaliyetleri toplum içersinde ve iş hayatınızda paylaşabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirebilir ve kariyerinizle ilgili konularda isteklerinizi yapabileceğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Cuma günü balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Şimdiye kadar ortaklıklarınızda, başka kaynaklarla ilgili konularda kaçındığınız durumlar karşınıza yeni bir formda çıkabilir. Bu konuda adımlar atmanız gerekecektir. Güneş tutulması sonrasında güneş ve ay koç burcuna geçiş yapıyor. Yabancılar veya hayatınızdaki gidişat ile ilgili girişimleriniz başlayacaktır. 

 

BAŞAK

 

Ev ve aile konularındaki sorumluluklarınız ilişkilerinize yansıyabilir. Konuşarak çözmenşz gereken sorunlar olabilir. Ortaklaşa işlerde, eşinizin kaynaklarıyla ilgili değişimler bireysel isteklerinizle ilgili kendinizi ortaya koymanız konusunda sizi zorlayabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiyor. Yurtdışı, yabancılarla ilgili konular, gelişiminizi ilgilendiren faaliyetler konusunda kalıcı etkiler hayatınızı etkilemeye başlıyor. Başka kültürlerle, varsa akademik konularla ilgili zevklerinizle, faaliyetlerinizle sizi güvence altında hissettirecek şartlar elde edebilirsiniz. Yolculuklarınız keyifli olacaktır. Cuma günü balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. İlişkilerinizde şimdiye kadar paylaşmaktan kaçındığınız, karşınızdaki kişilerden görmediğiniz şartlar, tavırlar, talepler ortaya çıkabilir. İlişkilerinizin kalıcılığı açısından yapmanız, gerçekleştirmeniz gereken veya yüzleşmeniz gereken yeni durumlar olabilir. İlişkilerinizle ilgili farkına varacağınız yeni durumlarla ilgili güneş tutulması sonrasında güneş ve ay koç burcuna geçtiği gibi harekete geçebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin talepleriyle kendi isteklerinizin de uyuşması anlamında adımlarınız olabilir. 

 

TERAZİ

 

Yakın çevrenizde gelişen sorumluluklarda, varsa kardeşler veya eğitim konularında değişimlerle ilgili görüşmeleriniz çetin geçebilir. İşlerle ilgili de yeni konuları içeren düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bu hafta ilişkilerinizde bağımsız kalma isteğiniz, müdahele edemediğiniz değişimler, eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda kendinize yaratmak istediğiniz alanlar ve aile içersinde yaşam alanınızda sizi etkileyen yük gördüğünüz veya kontrol etmek istediğiniz şartlar, hayatınızda yarattığı zorlukları, son kez karşınıza getirecek. Ev ve aile konularındaki zorluklar ilişkilerinizde değişimlere sebep olabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde sizden beklenenlerle ilgili konularda biraz daha yavaşlayabilirsiniz. Ortaklıklar veya başka kaynaklardan, eşinizin kaynaklarıyla ilgili gelirler, kısmetler olabilir. Ortaklıklara dair konularda kalıcı, güvenilir, tatminkar şartlar oluşacaktır. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Çalışma ortamınız, çalıştığınız konular ve kişilerle ilgili şimdiye kadar yapmaktan kaçındığınız şartlar ortaya çıkabilir. İş ortamınızın kalıcılığı için yeni şartlarla bazı adımlar atmanız gerekebilir. Güneş tutulmasından hemen sonra güneş ve ay koç burcuna geçiyor. İş ortamınız veya çalışma arkadaşlarınız, üzerinde çalıştığınız projeler hakkında yeni bağlantılar, ortaklar bulmak için adımlar atabilirsiniz. 
 
AKREP

 

Maddi konularda attığınız adımlarda aldığınız riskler sizi zorlayabilir. Bu hafta işlerinizle, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili değişimler sizin için işlerinizi yaparken zorlayıcı etkiler yaratabilirler. Yakın çevrenizde, varsa kardeşlerle ilgili veya işinizle ilgili kurduğunuz bağlantılarda sizi zorlayacak şartlar ortaya çıkabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerinizde, aşk hayatınızda, yeni kişilerin hayatınıza girmesiyle kendinizi yalnız hissetmeyeceğiniz, kalıcı bağlar kurabilirsiniz. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Özel hayatınız, zevkleriniz, varsa çocuklarınız, risk aldığınız konularla ilgili şimdiye kadar harekete geçmediğiniz veya kaçındığınız konularla ilgili yeni bir durumu ortaya çıkarabilir. Aşk ilişkileriniz, kendinizi bireysel ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili adımlar atmanız gerekebilir. Bu güneş tutulması kendinizi başkalarına uyacak şekilde ortaya koymanızı gerektiren şartları içerebilir. Güneş tutulması sonrası güneş ve ay koç burcuna geçiyor. İş ortamınız, çalıştığınız iş ve konularda harekete geçeceksiniz. İnisiyatif alacaksınız. 

 

YAY

 

Kendinizle ilgili sorumluluklarınızı, aldığınız kararları veya kurmak istediğiniz düzeni içeren konuşmaları ailenizle veya yaşamsal alanınızda anlatmak veya açıklamak durumunda kalabilirsiniz. Bireysel çabalarınızı gösterme isteğiniz konusunda maddi zorluklar karşınıza çıkabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiyor. Gündelik yaşamınızda güvenebileceğiniz, çalışma ortamınız veya konularla ilgili kalıcı bağlantılar kurabileceğiniz, maddi imkanlar getirebilecek kişilerle karşılacaksınız. Çalışma ortamınızı güzelleştirmek ve zevklerinize göre dekore etmeyi düşünebilirsiniz. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Ev aile veya yaşamsal alanınızla ilgili, kendi içinizdeki birlikbütün olma duygularınızla ilgili farkedeceğiniz yeni durumlar sizi etkileyecektir. Şimdiye kadar başkalarıyla bütünleşeceğiniz adımları yeni şartlarla birlikte gerçekleştirebileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla güneş ve ay koç burcuna geçiş yapıyor. Kendinizi ortaya koyma fırsatı yaratabileceğiniz adımlar atabileceksiniz. 

 

OĞLAK

 

Hayatınızda kontrol etmek istediğiniz veya değişim gerektiğini düşündüğünüz konularla ilgili yakın çevrenizde gözlem yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Maddi konulara da yansıyan durumlar hakkında bilgi edinmeniz görüşmeler yapmanız gerekebilir. Aile olsun, ev olsun, yaşamsal alanınızla ilgili konularda değişimler sizi zorlayabilir. Bu hafta uzun dönemdir varolan bu etkilerin sonuncusunu yaşayacaksınız. Salı venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. Bir süre boğa burcunda venüs, zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili, aşk veya bireysel çabalarınızla ilgili konularda size kısmatler getirebilir. Zevk alacağınız, hayatınızı biraz daha yavaşlatacağınız ve sevdiğiniz kişilerle görüşebileceğiniz vakitler olacaktır. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yakın çevrenizde şimdiye kadar yapmaktan imtina duyduğunuz konular başka şartlarda karşınıza gelebilir. Bu konuda kendinize olan güveniniz ve çevrenizle ilişkileriniz için adımlar atmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Güneş tutulmasıyla yakın çevreniz, varsa kardeşler, eğitim veya etrafınızdaki kişiler içersinde gerçekleşen durumlar size yeni bir yol gösterebilir. Yaptığınız fedakarlıkların başkaları tarafından değerlendirilip değerlendirilmediği sizi ilgilendirmeye başlayabilir. Güneş tutulması sonrasında güneş ve ay koç burcuna geçiyor. Eviniz ve aileniz, yaşamsal alanınızla ilgili inisiyatif alacaksınız. 

 

KOVA

 

Gruplar veya organizasyonlar içersinde aldığınız sorumluluklarla ilgili konularda maddi zorlukları aşma konusunda yollar arayabileceğiniz durumlar olabilir. Araştırmalar yapabilir, bütçeyi düzenleme konusunda çalışabilirsiniz. Bu hafta sizi zorlayacak konulardan birisi yakın çevrenizdeki değişimlerin kontrolünüzden çıkması veya müdahale edememe konusunda olabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. Ev ve aile ortamınızdan keyif alacaksınız. Evinizde davetler verebilir veya huzur ve güven duymak isteyeceğiniz ortamlar yaratmak isteyebilirsiniz. Cuma balık burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Maddi kaynaklarınız, gelirleriniz konusunda geç kaldığınız ancak gerçekleştirmeden ilerleyemeyeceğiniz düzenlemeleri yapmanız için ortaya yeni şartlar çıkabilir. Şimdiye kadar sizi etkilememiş olan bu şartları artık hayata geçirmeniz gerektiğini farkedebilirsiniz. Güneş tutulması sonunda güneş ve ay koç burcuna geçiş yapıyor. İş yapış şeklinizle veya yakın çevrenizi oluşturmakla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. 
 
BALIK

 

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda aldığınız sorumluluklarla ilgili konularda etrafınıza bilgi vermek durumunda veya gözlem yapmak durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularla ilgili değişimler gruplar içersinde üzerinizde yük olan konularla ilgili de değişimleri gerektirecek etkiler içerecektir. Girdiğiniz gruplarla ilgili bitiş ve yeniden başlangıç gerektiren durumlar olabilir. Salı venüs boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde işleriniz, eğitim veya yakın çevrenizle ilişkileriniz için yeni konular, faaliyetler size iyi gelebilir. Yeni ilişkilerle siz de farklı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizde veya varsa kardeşlerle ilgili ya da kısa yolculuklarda zevk alacağınız ortamlarla karşılacaksınız. Cuma burcunuzda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizle ilgili fark etmediğiniz, kaçtığınız özelliklerle yüzleşmek durumunda kalacağınız yeni durumlar olabilir. Kendinizle ilgili değişime karar verebilirsiniz. Paylaşımlarınızda kendinizi açma isteğinizi ortaya koyabilirsiniz. Güneş tutulması sonrası güneş ve ay koç burunca geçiş yapıyor. Maddi konularla ilgili inisiyatif alıp adımlar atma ve yeni kaynak oluşturma konusunda gelişimlere imza atabilirsiniz.  
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.