1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Anne-babalar bugün çocuğunuzla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Aynı dilden konuşmadığınızı fark edip etkili iletişim sağlamanız gerekiyor. İsyan eden tavır takınırsa, duygusal ve hızlı tepkiler vermemeye gayret edin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevdiklerinizle aranıza kelimelerin girmesine izin vermeyin bugün. Çok fazla karışan ve her olayın üzerine kritik yapan tavırlar sergilemeyin. Eğer evde çok konuşursanız bugün dinleyen birini bulmakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Dilin kemiği yok ancak nasıl kullanacağınız size bağlı. Ağzınıza geleni olduğu gibi etrafa savurmak yerine biraz daha kontrollü konuşmaya gayret edin. Tartışmaları uzatmamak ve karşıt görüşleri tolere edebilmek önemli.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Finansal konularda objektif karar vermekte zorlanabilirsiniz. İstediğiniz bir şey için gözünüzü karartacaksınız. Ancak hesap kitap yapıp alış verişin de akıllı olanını yapmak gerekiyor. Bu açıdan risk barındıran bir gün olacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sözünüzü dinletmek demek, sesinizin tonunu yükseltmek anlamına gelmiyor. Susmak ve bağırmak dışındaki iletişim metotlarını deneyin bugün. İkna edici olabilmek adına her zamankinden daha çok çaba gerektiren bir gündesiniz

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aklınızdan geçenler ve konuşup dile getirmediğiniz düşünceler bugün sizin için yanıltıcı olabilir. Aklınıza yatmayan şeyleri açıkça söylemek sayesinde belki de çabucak sorunu giderme şansınız olacak. Susmak çare değil

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizinle aynı fikirlere sahip olmayan insanlara biraz daha toleranslı olmalısınız bugün. Yargılayıp, anlamaya çabalamamak sıkıntı yaratabilir. Arkadaşlarınızla konuşurken gözlerinin içine bakın ve değer verdiğinizi gösterin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Fiziken işte olup aklınızı evde ya da aileyi ilgilendiren konularda bırakırsanız bu gün yapacağınız işlerden tatminkar sonuçlar elde edemezsiniz. Sözlere çok fazla takılmayın. Duymadığınızı da hemen doğru diye kabul etmeyin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kapı kapıyı açacak ve önceden planlamadığınız noktalara taşıyacak adeta. Biraz akışa bırakın kendinizi. Duyup gördüklerinize ilk kez karşılaşıyormuşsunuz gibi bakın. Kanıksamış olduklarınız da pek çok hazine gizli olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kefil olma, borçlanma, ortaklıklar, paylaşımlar konuları pek akıcı değil bugün. Mümkünse gün içinde paranın ve emeğin paylaşıldığı işlere kalkışmayın. Bir ödeme yapılacaksa da herkesin kendi payını üstlenmesi iyi olur.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle konuşurken söylediği her sözü tehdit olarak kabul edip hemen terslemeyin. Belki de söylemek istediğini farklı yöntemlerle anlatıyordur. İmalardan vazgeçmesini söyleyebilirsiniz. Siz de net ifadeyi tercih edin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Pratik bir iş planı bugünün en önemli anahtarı olacak. Zamanın önemli olacağı bir gündesiniz. En verimli nasıl hallederim işleri diye erken saatlerde bir plan yapmayı ihmal etmeyin. Başkasına verilebilecek işleri paylaşın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.