1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İş görüşmeleri ve anlaşmaları bakımından yararlı bir gün geçirebilirsiniz. Her şey sizin istediğiniz gibi ilerliyor. Fazla duygusal yapınız yüzünden gereğinden fazla alıngansınız.

BOĞA: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

iKiZLER: İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler söz konusu. Yapacağınız anlaşmalar size büyük kazanç sağlayacak. Parasal sıkıntılarınız geride kalıyor.

YENGEÇ : Arkadaşlarınız sizden biraz şikayetçi. Onlara daha fazla zaman ayırmalı ve dertlerine ortak olmalısınız.

ASLAN: Bu günlerde biraz fevri davranıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmanızda yarar var. Ummadığınız anda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK: Ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Çıkacağınız kısa tatil size iyi gelebilir. Dostlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Ruhsal ve bedensel anlamada kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Yaşanılan olaylar size biraz fazla gelmiş olabilir. Biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz.

AKREP: Hayatınızda size zarar verebilecek, üzecek şeylere tahammülünüz yok. Bu bencilliğiniz aslında size fayda sağlayacak.

YAY: Bulunduğunuz ortamda oldukça popülersiniz. İkili ilişkilerinizde ise iletişim yeteneğiniz oldukça iyi. İş hayatınızda ise bazı konularda desteğe ihtiyacınız olabilir.

OĞLAK: Kaygı ve korkularınızı bir yana bırakmalı ve sakin düşünmeye çalışmalısınız. Her şey sizin kontrolünüzde devam etmeyebilir.

KOVA: Kovaların hareketli olduğu bir gün olacak. Yapmak istediğiniz işlerde eyleme geçebilirsiniz. Başladığınız işleri sonlandıracaksınız.

BALIK: Yaşam enerjiniz oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İçiniz içinize sığmıyor. Yaşadıklarınız sizi mutlu etmeye devam edeceksiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.