1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu saatler yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Çatışmalara dikkat edin. Akşam saatlerinizi ailenizle geçirmek için uygun koşullar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündemde kalmaya devam ediyor. Gün içinde bütçe yapmakla isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ay burcunuzda ilerlerken yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Gün içindeki şansınızı iyi değerlendirmeye çalışın. İlişkilerinizde yeni şeylerin farkındalığına varabilirsiniz. Kimi zaman tartışmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı anlatmak daha kolay.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Tam olarak bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları değerlendirmeye bakın. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayacak zaman yaratmalısınız. Gün içinde kulağınıza dedikodular gelebilir. İlerleyen saatlerde kendinize dönmeniz zor olmayacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde iç dünyanıza yöneleceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha hassas yaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailece keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün de endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde iç uyumunuzun dengede tutmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerde finansal yenilenme için kararlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İkili ilişkilerinizde dengede kalmak gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi meşgul konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara, çift durumlara karşı dikkatli davranmanızda fayda var. Gününüzü daha iyi organize edebilmek için iyi bir plan yapmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hassasiyetler artıyor olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Kendinize çok şey katabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün de ailevi konular devam ediyor olabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde işte daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmeye bakın. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.