1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Özel yaşamınızda bir ilişkinizin olsun ya da olmasın geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyeceksiniz.

BOĞA: Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız. Toplum içindeki konumunuzu belirlerken zorlayıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bencilce davranmayın.

İKİZLER: Ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir.

YENGEÇ: Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ihmal ediyorsunuz. Kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Hayal ettikleriniz o kadar da uzak değil.

ASLAN: Etrafınızda dikkatinizi çekmek isteyen biri var. İşleri kontrol altında tutmak için gösterdiğiniz çaba göz ardı edilemez fakat düzeltmek adına başkalarının hayatına müdahale etmemeniz gerekiyor.

BAŞAK: Yeniden canlanan duygularınızla siz de çoğu zaman ne hissettiğinizi anlayamıyorsunuz. İşler hiç olmadığı kadar karışabilir, kendinizi hazırlamalı ve güçlü durmalısınız. Ancak bu şekilde sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün hiç beklemediğiniz kazançlar teklifler alabilir ve başarı çıtanızı sürpriz gelişmelerle yükseltebilirsiniz. Ailevi meseleler de ise insanların gerçekliği ile yüzleşeceksiniz.

AKREP: Ailenizle aranızda kurmaya çalıştığınız bağ yine sizin teşebbüsleriniz dolayısıyla risk altına girebilir. Sizin en büyük düşmanınız ve dostunuz üşengeçliğiniz.

YAY: Bugün yeni bir ilişkiye başlamak veya olan ilişkinizi bitirmek gibi düşünceleriniz varsa, bunları bir daha gözden geçirin. Evinizle ilgilenmek isteyebilir, eğitim hayatınızda atılımlar yapmaya yönelebilirsiniz.

OĞLAK: Geçmişten kalan ve aklınızı kurcalayan birileri var. Bugün kararsızlık yaşamanız çok normal. Fakat bu kararsızlığınız sizi melankolik ve sinirli bir yapıya bürüyebiliyor.

KOVA: Bugün karşılaşacağımız her sıkıntıya normalin iki katı tepki verebiliriz. İlişkilerinizi içinden çıkılmaz bir hale sokmamak için gayret göstermeniz gerekir.

BALIK: Biraz sabır, biraz da tahammül ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Yeni bir başlangıç yapmanın en iyi yolunun affetmek olduğunu unutmayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.