1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gergin konular gündeme gelebilir. Esnek olmakta ve olayları akışa bırakma fayda var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınız hareketli ve yoğun bugün. İşleriniz ile ilgili detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Konu ile ilgili geniş bir vizyondan bakabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de esnek olmanız gerekebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iletişiminiz her zamankinden daha kuvvetli olabilir. Ulaşmak istediğiniz hedefleriniz için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekânızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çocuklarınız ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailenize ait konularda değişken koşullar söz konusu. Bu konularda hızlı kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün farklı konular ile ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizle yakın çevrenizdeki olaylara yön göstermek isteyebilirsiniz. Değişken olaylara karşı kıvrak zekânızı kullanmanız gerekebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Kıvrak zekânızla gün içindeki yoğunluğu yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Değişken koşullara uyum sağlayabilirsiniz. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayları pratik zekânızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. İlgi alanınız dışındaki konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli iletişim kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hızlı ve pratik olmanız gereken, tempolu bir gün. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Gelecek ile ilgili planlarınızı arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz, gününüzü daha keyifli geçirmenize yardımcı olacaktır. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha esnek olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iş yerinizdeki sorumluluklarınızı kendinizi iyi ifade ederek kolaylaştırabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş hayatınızda esnek olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.