1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Enerjinizin yüksek olacağı bugünde kısa seyahatlere çıkabilir, sportif aktivitelere katılabilir, anlaşmalarla ilgili cesur adımlar atabilirsiniz. 

BOĞA

Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda finansal kararlar alabileceğiniz bir gün olacak. Sosyal çevrenizden kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER

Sezgilerinizin güçlü, duygularınızı ifade yeteneğinin kuvvetli olacağı bugünde sosyal organizasyonlarda aktif projelerde yer alabilirsiniz. 

YENGEÇ

Kariyeriniz ile ilgili fikirlerinizi hayata geçirmek için projelerde aktif yer alabilirsiniz.Hukuki konularda otorite figürleriyle çatışmamakta fayda var. 

ASLAN

İdealleriniz doğrultusunda ekiplerle iletişime geçerek hareket etmenin kolay olacağı bir gün. Gelir dışı kaynaklarınızla çatışmalara girmeyin.

BAŞAK

Kariyerinizle ilgili konularda alacağınız haberin ardından finansal adımlar atmakta cesur davranabilirsiniz. Akşam gerginlik yaşanabilir. 

TERAZİ

Eşinizle bir seyahate çıkabilirsiniz. Önemli hukuki bir konuda kısıtlarla karşılaşabilirsiniz. İşyerinizde üstlerinizle gerginliklerden kaçınmalısınız. 

AKREP

İşiniz ile ilgili yapacağınız aktif değişiklikler gelir dışı kaynaklarınızda olumlu bir adım getirebilir. Yaratıcılığınızı sabırla ortaya koyun. 

YAY

Eşinizle ya da sevdiğinizle entelektüel paylaşımlarla hayatın tadını çıkaracağınız bir gün olacak. Birlikte spor bile yapabilirsiniz. 

OĞLAK

Eviniz ile ilgili rutin işlere koşturmak ya da evden çalışmam için iyi bir gün olabilir. Bilinç altında kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.  

KOVA

Yazılı ve sözlü yaratıcılığınızı ortaya koymanın; cesaretinizi toplayarak sahneye çıkmanın tam zamanı. Tüm gerginlikleri bir kenara koyun.

BALIK

Eviniz ile ilgili teknolojik aletler için alışveriş yapabilirsiniz. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Kariyerinizdeki otorite figürleri sizi kısıtlayabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.