1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Geri giden Merkür, arkadaşlarıızla olan ilşkilerinizde sorun yaratabilir. Onların ilginç fikirleri, daha sonra sizin için gereğinden fazla abartılı gelecektir. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

Boğa

Toplumsal hayatınızda olmasını istediğiniz olayların, başka yönde ielrlemesi cesaretinizi kırmamalı. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz

İkizler

Kombinasyon burcunuzda geri giden Merkür, yurt dışı olaylrınızı yeniden şekillendirmek gerektiğini hatrlatıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için biraz daha beklemeli ve yapılması gereken diğer pürüzlerinizi düzeltmelisiniz. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız.

Yengeç

Ödemeleriniz konusunda canınızı sıkmamalısınız. Fırsatları anında değerlendirme konusunda çekimser davrandığınız için, çoğu kez, olması gereken olaylar sonradan rayına oturuyor. Temkinli hareket ederken, gereksiz ayrıntıları da, kafanızda yanlış şekillendiriyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı yerine getirmek isteyeceksiniz

Aslan

Kart evinizde geri giden Merkür, duygusal konularda yeni başlangıçlara hazır olmanıza rağmen, eski aşklarınızın kalbinizin bir köşesini sızlattığını hissetmek, yaşam enerjinizi aksine güçlendiriyor. Çünkü pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

Başak

Rutin hayatınızda çözmeniz gereken olayların yavaş ilerlemesi, sizi üzmemeli. Hatalarınzın karşısında, güçlü olmak zorundasınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.Ortak çalışmalara yetince kendinizi veremiyorsunuz.

Terazi

Yaratıcılığınızın kısıtlanması konusunda farklı fikirler üretmek yerine, eski olaylarınızdan yola çıkarak yenilikleri kabullenmelisiniz. Takıntılar konusunda oldukça hassas bir gündesiniz. Çevrenize eleştiri getirme konusunda haklı olmanıza rağmen, başkalarının bu konuda size hak vermesini beklememelisiniz.

Akrep

Anlaşılma konusunda taviz vermeyen ender kişilerden birisiniz. Bugün karşılatığınızolayların felsefesine inerek yorum getirdiğinizi çevreniz hissedebilir. Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir.

Yay

Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak. Herşeye rağmen, oalabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var.

Oğlak

Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda kimseye hesap vermiyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak.

Kova

Bucunuzda geri giden Merkür, kişisel konularla ilgili takıntılarınızı besleyebilir. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

Balık

Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.