1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sevgili Koçlar kendinizi sebepsiz yere çok fazla zorluyorsunuz. İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

BOĞA: Bugün oldukça sosyal olacaksınız. Katılacağınız ortamlarda gireceğiniz ikili diyaloglarda oldukça etkileyici olacaksınız. Yeni tanıştığınız bazı kişilerden fikirsel destek alabilirsiniz. Öte yandan ortaya çıkacak bir sürpriz gelişme sizi telaşlandırabilir.

İKİZLER: Bugün gereksiz bir gerginlik içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, ilişkinizi, işinizi sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda içinizde bazı istekler uyanabilir. Pozitif olmalı ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

YENGEÇ: Bugün hayat sizin için oldukça kolay ve güzel olacak. İstediğiniz gelişmeler olacak ve istekleriniz yerine gelecek. Çevrenizde ikna edici, sıcak ve sempatik tavırlarınızla ilgi uyandıracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle de aranız oldukça sıcak olacak.

ASLAN: Bugün sabırsız ve tez canlı olacaksınız. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir. Sürpriz bir teklif alabilirsiniz!

BAŞAK: Bugün güzel bir haber alabilir ve bu durum karşısında heyecanınızı gizleyemeyebilirsiniz. Öte yandan çevrenize karşı paylaşımcı ve yardımsever olacaksınız. İlişkinizde ise şanslı gelişmeler olabilir. Aşk hayatınız istediğiniz gibi gidecek.

TERAZİ: Bugün yalnız olmak isteyebilir, tek başınıza dışarı çıkabilir, alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi dinlemek sizi sakinleştirebilir. Yakınlarınıza karşı daha sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. Harcamalarınızın artmasına izin vermeyin.

AKREP: Bugün iletişim kurmada oldukça başarılı olacak, kendinizi gayet güzel şekilde ifade edeceksiniz. Bu durum aşk hayatınızda sevdiğinizle olan iletişiminizde de olumlu olacak. Size mutluluk veren konulara yöneleceksiniz. İş hayatınızda ise biraz zorlansanız da başarılı olacaksınız.

YAY: Gün boyunca ev kuşu modunda olabilirsiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapabilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Aile içinde sizden habersiz gelişen bazı olaylar sizi sinirlendirebilir. Akılcı bir tavırda olmalısınız.

OĞLAK: Kararlı ve mantıklı olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla buluşabilir, sıcak sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan yapmayı planladığınız bazı şeyleri açıklayabilir, arkadaşlarınızın fikirlerini alabilirsiniz.

KOVA: Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. Bu kadar endişe ve karmaşa içerisinde sağlıklı karar veremezsiniz unutmayın.

BALIK: İkili ilişkilerinizde her şeyi yapmaya hazırsınız. Uyum ve denge için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sorunlarınızı büyütmeden çözeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle harika vakit geçirecek ve ilişkinizi güçlendireceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.