1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28  ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Duygularınız ve düşünceleriniz birbirine karışabilir. Sosyal çevrenizdeki insanların ilişkinizi etkilemesine izin vermeyin.Sevgilinizle uzun uzun konuşmalar yapmak ilişkinizde yapıcı olabilir.

BOĞA: Evinizden çıkmak isteyebilirsiniz. Aktiviteler sosyal ortamlardan fazlasıyla sıkıldığınız bir dönem olabilir. Sevgilinizle baş başa kalabilmek için keyifli planlar yapabilirsiniz.

İKİZLER: Sizin için zor olanı başarabileceğiniz bir gün. Gururunuzun ön planda olduğunu unutmayın. Sevgilinizin size ihtiyacı var.

YENGEÇ: Yüreğinizde ki kırgınlıkları bir türlü atamıyor olabilirsiniz. Sevgilinizin size olan davranışlarını ilgisizlik olarak algılıyor olabilirsiniz. İlgiye ihtiyacınız olan bir gün.

ASLAN: Detaylarla uğraşmaktan genel konuları kaçırıyorsunuz. Sevgilinizden sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili ciddi değişimler arifesindesiniz.

BAŞAK: Sevgilinizle uzun süredir süren iletişim bozukluğunuz ara vermenize sebep olmuş olabilir. Geçmişi geçmişte bırakın bu güne konsantre olun.

TERAZİ: İlişkinizi gizlenmek veya saklanmaktan yoruldunuz. Kim neyi bilmek istiyorsa bilsin istiyorsunuz. Çevrenizdekilerin söylediklerine çok fazla takılmayın.

AKREP: Aslında net görülen bir probleminiz olmasa da ilişkinizle ilgili kendinizi farklı hissediyorsunuz. Siz şartlar değişince değişen biri değilsiniz ama hayatı keşfetmeyi seviyorsunuz. Ailenizi biraz daha fazla dinlemelisiniz.

YAY: Sevgiliniz sizin fikirlerinizi ve tutumunuzu ağır bir dile eleştirebilir. Sakin tavrınızla ilişkinizi sert konuşmalardan koruyorsunuz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün.

OĞLAK: Bugün sizin için kolay olmayacak. Yöneticinize ya da sosyal yaşamınızda çekindiğiniz birine karşı bir şeyleri izah etmek durumunda kalabilirsiniz.

KOVA: Bugün oldukça hassassınız. O kadar kırılgansınız ki yaptığınız her işte hata yaparım korkusuyla yavaş ve kararsız ilerleyeceksiniz. Hata yapmaya açık olduğunuz bir gün.

BALIK: Sevdiğiniz kişiyle birlikte aşk dolu bir gece geçirebilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz şeyler için sabretmeyi öğrenmelisiniz. İstediğiniz şeylere odaklanmalı ve disiplinli şekilde çalışmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.