1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle başlayacak. Sağlam ve uzun vadeli işlere yönelmenin, bu anlamda karşımıza fırsatlar çıkmanın, gelişimi önemsemenin göstergesidir. Hiçbir şey şansa bırakılmaz. Her detay önemsenir ve güvenilir olana yönelinir. Sorumluluk çok önemli olduğu için, üstümüze düşeni en iyi şekilde yapmaya özen gösteririz.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda ciddiyetle durmamızı sağlarken, kendi görüş yapımıza uygun kişilerle anlaşmamızda yardımcı oluyor. Duygularımızı ateşli bir şekilde ifade edebiliriz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi düşünmemizi, özgürce hareket etmemizi ve değişime açık bir yüreklilikle EVET dememizi sağlıyor. Bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi, verilmiş bir kararın hızla uygulanması, evimiz, ailemiz ve bizi ilgilendiren konuların akıllıca yoluna konulmasında bu görünüm gayet olumludur.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Sevgili Boğalar yeni haftaya saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle adım atıyoruz. Değerlerimize uygun, gelişim anlamında bize faydası olan bilgilenmeye yöneliyoruz. Yüksek eğitim-akademik çalışmalar-iş öğrenmek amaçlı girişimler başarılı şekilde gerçekleşir. Yeteneklerimizi geliştiririz. Kendimizi yenileriz.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, evimizle ilgili kira artışı veya ödemelerimizi, eşimiz ve iş ortağımızla aramızdaki mali konuları, aldığımız ücret ve işverenlerle olan görüşmeleri bu saat sonrası yapabiliriz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs görünümü, fiziki sağlığımızı, ruhsal hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde olumsuz düşünmememiz gerektiğini gösteriyor. Her problem mutlaka farklı bir bakış açısıyla ele alındığında çözülebilir.  Bazen yaşanan zorluklar bizi yıldırsa da, insan güçlü bir varlıktır. Nitekim bu görünüm bazı Boğaların ilginç ancak olumlu sürprizlerle karşılaşmalarında destekleyici olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle başlayacak. Sağlam ve uzun vadeli yatırımlara yönelmenin işaretçisidir. Bir işi yaparken, bir girişimde bulunurken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşümleri üzerinde düşünürüz. Kimlerle iş veya özel bağlantımız varsa, bu kişilerin güvenirliği bizim için esastır. Bu görünüm bir meselenin iç yüzünü olasılıklar dahilinde anlamamızda ve ona göre bir yol belirlememizde yardımcıdır.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle alakalı konularda birbirinize karşı daha hoşgörülü yaklaşımların önemini vurguladığı gibi, gelir geçer tarzda değil, meseleleri ciddi biçimde ele alacağınızı işaret ediyor.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sürpriz ancak olumlu haberler almanızda yardımcınız. Eğer bir yolculuk, görüşme, buluşma veya olumlu yönde gitmesini istediğiniz bir durum varsa, bu enerji size yardımcı olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. İş veya özel ilişkilerde sağlam uzun vadeli planlamalarda bulunmamızı sağlayan bu görünüm gayet olumludur. Titizlikle her detay gözden geçirilir. Geleceğe dönük düşünülür. Bu evlilik veya bir ortaklık kararı verilebilir.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, maddi konulardaki işlerimizi bu saatlerde yoluna koyabiliriz. Alacak-vereceklerimizi düzenleyebiliriz. Sağlık giderlerimiz, ihtiyaçlarımızla ilgili bütçemizi yapabiliriz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, işsizlik sorunu yaşayan kişiler için, yeni bir iş aramanın işaretçisi olabilir. Sonuçta hayatımızı kazanmak zorundayız. Bu enerji, şöyle etraflıca bir araştırma yapmak için faydalıdır. Ayrıca yeni çıkış yolları bulabilmenizde yardımcı olur. Ancak bir işiniz varsa, daha fazla kazanmak adına harekete geçmek istiyorsanız lütfen bir başka iş bulmadan maceraya atlamayınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sevgili Aslanlar saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftamız başlayacak. Sorumluluk almaya istekliyiz. Yeteneklerimizi  ve kendimizi ispat etmekten yanayız. Kazanç elde etmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Ciddi bir planlamada bulunabiliriz. Kişisel anlamda gelişime odaklı düşüneceğiz. Geleceğimizi fazlasıyla önemsediğimiz günlerdeyiz.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, gayet olumludur. Gönlünüzü şenlendirir. Ay, burcunuzda ilerliyor ve size yaşama hevesi, güzelliği sunuyor. Bu saatlerde keyifliyiz, hevesliyiz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs görünümü, yenilik hevesinin, farklı bir şeyler yapma arzumuzu yükseltiyor. Bu enerji sayesinde yolculuklar, farklı kişilerle tanışma, hayatın güzel sürprizleriyle karşılaşma anlamında şansımız yüksek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar yeni haftamızı, saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle karşılıyoruz. Kişisel anlamda gayet tutarlı, ciddi ve sorumluluk çerçevesinde düşüneceğiz. Hangi konularda yetenekliysek o alanlarda kendimizi ispat etmeye çalışacağız. Proje ve planlamalar için uygun olan bu görünüm, yeni bir yıla adım atarken kendimiz yeni hedefler belirlememiz yönünde olumludur.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, bazı meseleleri kimse bilmese de, gurur yaptığımızı, üzerimizde baskı yarattığını işaret ediyor. İlgi görmeye ve takdir edilmeye ihtiyacımız var. Bu yüzden de hassas düşünebiliriz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni ve farklı çıkış yolları aramamızı sağlıyor. Hiç kimsenin bilmediği belki de farkında bile olmadığı sıkıntılarımızı gidermek adına düşünebiliriz.

 

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde yeni haftamız başlayacak. Ailevi veya özel dünyamızda bizi zaman zaman endişelendiren meselelerin yorgunuyuz. Bu yorgunluk bazen olumsuz düşünmeye neden olabilir. Sanki birilerine uymak zorundaymışız gibi gelebilir. Zihniniz geçmişe takılabilir. Kendinizi biraz rahat bırakmalısınız. Her şeyi bu denli irdelemek yerine, dışarıyla temas etmek, sosyalleşmek, güvenilir dostlarla sohbet etmek gayet iyi olur.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, arkadaşça paylaşım ve dostane alışverişlerin simgesi olduğu gibi bir sorunu en kolay şekilde çözümlemenizde size yardımcıdır. Farklı yollar, yenilikler arayışınız bir hayli yoğunlaşır. Birisiyle tanışabilirsiniz. Aranızda hızla gelişen bir arkadaşlık başlayabilir. Yeni bir iş veya mekan değişikliği gündeme gelebilir.

 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftaya merhaba diyoruz. Ciddi ve oldukça planlı bir şekilde işlerimizi bitirmemizde bu görünüm gayet destekleyicidir. Yeni hedefler belirleyebilir, bunlar üzerinde titizlikle çalışabiliriz. Yeni bir yıla adım atarken, gelişime dönük ve toplumsal ilişkileri güçlü tutarak ilerlemeniz faydalıdır. Bunlar size yeni bir kapı açabilir.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, iş hayatımız ve mali konuları vurgulayıcı olup bize güç verir. İlerisi adına umutlandırır. Ayrıca ciddi ve tutarlı şekilde düşünmemizi sağlar.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, birileri yardımıyla iş ve sağlık problemlerinizi çözebilmenizde yardımcıdır. Artık bazı durumlara katlanmakta zorlandığınız için, değişimden yanasınız. Sıkıntılı olduğunuz noktaları bazı kişilerle bir araya gelerek ılımlı konuşarak çözümleyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

Sevgili Yaylar saat 08:13 itibariyle etkili olacak, Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Parasal konularda ciddi planlamalarda bulunmanın göstergesidir. Çalışan bir kişiysek, yapılacak zam işimize devam etmenin ön koşuludur. Eğer tatmin edici bir artış olmayacaksa, daha fazla zaman kaybetmek istemeyiz. Bu görünüm hem iş hem finansal anlamda bir hayli titiz düşünmemizi sağlayacak.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, siz olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk, iş girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bir oyunu sahneye koyma, bir değişimi başlatma, start verme, bir üyelik başvurusunda bulunma yönünden de olumlu enerjilere sahipsiniz. Yazarak, haberleşerek, bizzat katılımda bulunarak kendinizi ifade edebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle adım atarken sizler için en önemli konu geleceğinizdir. Boşa kürek sallamaktan yana değilsiniz. Emek verdiğiniz alanda söz sahibi olmak sizin için gayet önemli. Belki fazla irdeliyorsunuz. Bunun nedeni başarılı olmak ve kazanmak içindir. Alıştığınız çevrenin dışına çıkarak, bilgi ve tecrübenizi  başka iş ve alanlarda ispat etmek, göstermek isteyebilirsiniz.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, genel olarak başkalarıyla aramızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. İşlerimizi iyi takip edeceğiz ve planlarımızı da ona göre yapacağız.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yasal davalar veya farklı işler yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz parasal gelirlerin zamanla halledileceğinin işaretçisidir. Bunların üstüne yılmadan düşersek, pes etmezsek sonunda kazanan biz olabiliriz. Eviniz, aileniz veya bizzat sizinle alakalı konularla bizzat ilgileniniz, gerekirse bazı kişilerden yardım isteyiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

Sevgili Kovalar saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftamızı selamlıyoruz. Son bir yıldır iş veya özel anlamda neler yaptığınızı gözden geçirebilirsiniz. Mevcut durumunuzdan memnun musunuz yoksa sizi rahatsız eden iş veya ilişki problemleriniz var mı? zaman kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz. Bunlar üzerinde durmak tabii ki yararlıdır. Ancak takılıp kalmak yerine, yeni bir yıla adım atarken hedef belirlemek çok daha iyidir. Bu görünüm bu anlamda gayet yararlı olacaktır.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz veya ortaklaşa olan tüm işlerimizin ciddiyetle gelişimini sağlar. Karşı cins üzerindeki etkimiz yükselir. Kendimizi daha net ifade edebilmemiz yönünde bize kuvvet verir.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, tabii ki sizler için sürprizleri işaret ediyor. Hareketli, coşkulu paylaşımları, katılımları, yenilikleri ve paylaşımları simgelemektedir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar, saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Sosyal ilişkilerimizi, iş veya özel hayatımızı, son bir yıldır yaşadıklarımızı gözden geçirelim. Olumsuz düşünmek değil,  kendinize inanarak yeni bir yol, hedef belirlemek vaktidir. Bir ilişkide, iş ortaklığında karar vereceksek, sağlıklı, verimli ve uzun vadeli olacak şekilde hareke etmeliyiz.

Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, işimiz ve ilişkilerimizde takdir edilme, beğenilme, güçlü şekilde kendimizi ifade etme arzumuzun göstergesidir. Belli konularda taviz vermeye yanaşmayız. Bizim de kendimize göre bildiklerimizi vardır. Bunların kabulünü bekleriz.

Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, parasal konularda yapılacak görüşmelerde fazla iyi niyetin daha sonra sizi üzebileceğinin bilinciyle hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Eğer iş yeriniz size aitse, ihtiyaçlarınız için para ayırmayı ihmal etmeyin. Eğer bir işte çalışıyorsanız hakkınız olanı mutlaka isteyin. Şu an çalıştığınız yerden memnun değilseniz, yeni bir iş bulmadan harekete geçmeyin.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.