1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 28 BİN TL ÇALMAKLA SUÇLANIYOR!
28 BİN TL ÇALMAKLA SUÇLANIYOR!

28 BİN TL ÇALMAKLA SUÇLANIYOR!

Paranın akıbeti belli değil!

A+A-

Darem Temizlik ve Yapı Malzemeleri LTD isimli işyerinde çalışan Battal Gazi Katırcı, işyeri adına tahsil ettiği parayı çaldığı gerekçesiyle tutuklandı

Emine UYSAL

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Darem Temizlik ve Yapı Malzemeleri LTD’de pazarlamacı ve tahsildar olarak çalışan Battal Gazi Katırcı, işyeri adına tahsil ettiği 28 bin 35 TL’yi çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

“Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Battal Gazi Katırcı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Namık Özkan’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, Battal Gazi Katırcı’nın Haziran-Temmuz 2016 tarihleri arasında Darem Temizlik ve Yapı Malzemeleri LTD’de pazarlamacı ve tahsildar olarak çalıştığı dönemde işyeri adına tahsil ettiği 28 bin 35 TL’yi şirket hesabına yatırmayıp, çalmakla methaldar olduğunu belirtti.

Polis memuru Namık Özkan, Katırcı’nın 19 Aralık’ta gözaltına alındığını söyleyerek, verdiği gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini kaydetti.

Özkan, alınacak birçok ifade yanında paranın akıbetinin araştırılacağına vurgu yapıp, tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.