1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Güne zinde başlayabilir, özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Planladığınız işleriniz yolunda gidecek gibi görünüyor, huzur ve mutluluk yanıbaşınızda. 

BOĞA: Yaşayacağınız bazı gelişmeler sizi gerçekçi ve sabırlı davranmaya itebilir. Hayatınızda olan ve görüşmek istemediğiniz bazı kişilerle olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.

iKiZLER: İkizler için bir hedefin olması o hedefi gerçekleştirmekle aynı şey. Yeter ki istesinler, istediğiniz her şeyi gerçekleştiriyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir yemek yiyebilirsiniz.

YENGEÇ: Hedeflediğiniz şeyleri yapmanız için biraz daha çaba harcamanız gerekiyor. Başarmak istedikleriniz size çok yakın sadece biraz sabır.

ASLAN: Gergin bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı olayların sürekli ters gittiğini düşünerek karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz.

BAŞAK: Başaklar bugün çok şanslı olacak. Yapmak istediğiniz şeyleri düşünün ve onları yapmak adına harekete geçin. Yıldızlar yanınızda olacak bizden söylemesi. 

TERAZİ: Bugün şanslı gününüzdesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Kişisel sorunlar yaşadığınız arkadaşlarınız hatalarının farkında onlara şans verin. 

AKREP: Bugün üzerinizde baskı yaratan durumlar olabilir. Sinirlerinize hakim olmalı ve öfkeli davranışlarda bulunmamalısınız. Kariyerinizle ilgili isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin. 

YAY: Hayatınızdaki iniş çıkışlar sizi de şaşırtabilir. Aileniz zor günlerinizde desteğini sizden esirgemeyecektir. Onlardan yardım istemekden çekinmeyin. 

OĞLAK: Ekonomik anlamda zor bir dönem geçiriyorsunuz. Paranızın kıymetini bilin ve doğru şekilde harcayın. Yoksa zor günler kapıda. 

KOVA: Size yapılan iyilik ve kötülüklerin farkında olun. Önyargılarınız yüzünden hayatınızdaki değerli insanları kaybedebilirsiniz. İnsanın karşısına fırsatlar sık sık çıkmaz fırsatları kaçırmayın.

BALIK: Duygularınızın ve aklınızın karmaşık olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İş ortamınızda tartışmalardan uzak durun. İşinizle ilgili dikkatli olmanız gereken bazı konularda tedbirli olun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.