1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler önem kazanabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirmek için uygun bir gün olmayabilir. Akışta kalın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bugün keyif veren konulara fazlasıyla yönelebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ya da parasal işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sağlık ve düzen konularına da önem verin. Biraz esnek olmakta fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde gruplarla ilgili işlerinizde veya ortak hedefler içinde çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün parasal konularda kazanç sağlayabilecek imkanlar içindesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde iş hayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya da bakmalısınız. Harcama yapmak için biraz daha planlı hareket etmeli, abartılara gitmemelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni konulara, ilgilere açılmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Geniş açıdan bakmak sizin için çok daha kolay olacaktır. Kazanç getiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için de uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde biraz daha paylaşımcı olmaya bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerinde maddi alanda sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Dışsal etkilere çok açık olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi çok yormayın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde iletişimle ilgili konular sizi harekete geçirebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ziyaretler olumlu olabilir. Ticari konuları daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde son derece yapıcı ve yaratıcı olabilir. Uzaklarla ilgili konulardan da fayda sağlayabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.