1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gerginliğinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize büyük zararlar verebileceği gibi, ani tepkileriniz sizi de yıpratır.

BOĞA: Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz ortamlar bulabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızın harcamalarınız karşısında yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz.

İKİZLER: Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu sizi telaşlandırmasın, planlı hareket ederek bu yoğun dönemi de atlatabilirsiniz. Kırgınlık yaşadığınız bazı arkadaşlarınızında sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğu günlerdesiniz

YENGEÇ: Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir gündesiniz. İş yaşamınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişiminizin arttığını görebilirsiniz.

ASLAN: Partnerinizle olan ilişkinizde dalgalanmalar olabilir. Karşılıklı olarak özverili davranmanızla bunu da kolaylıkla aşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrar tekrar gündeme getirmemeye özen gösterin.

BAŞAK: Ekonomik anlamda bazı ödemelerden kurtulmuş olmanız sizi rahatlattı. Fakat bunun yanında bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Büyük boyutlarda olup olmaması sizin elinizde, ölçülü davranabilirsiniz.

TERAZİ: Duygularınızın değişmesini sağlayacak gelişmeler olabilir. Sosyal hayatınızda ki durgunluktan sıyrılmak istiyorsunuz. Yeni bir ilişki için öncelikle düşüncelerinizi netleştirmeniz gerekiyor. Bu şekilde beklediğiniz sonuçlar elde edemeyebilirsiniz.

AKREP: Sorumluluklarınızla birlikte kendinize olan güveniniz de artıyor. Dışa dönük, eğlenceli görüntünüze rağmen içinizde bazı ikilemlere düşebilirsiniz. Aradığınız cevapları kararlılığınızda bulabilirsiniz.

YAY: Hızlı kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Maddi açıdan hareketleniyorsunuz, fakat tutumlu olmanızda fayda var. Fiziksel çekiciliğinizle dikkatleri üzerinize toplayacak, değişik fikirlerinizle de girdiğiniz ortamlarda sivrileceksiniz.

OĞLAK: Aşırı ilgi sizi bunaltabilir fakat bu aldığınız sorumlulukların bir parçası. Saygın çevrelerin takdirini toplayabilirsiniz. Aşk hayatınızda bir hareket istiyorsunuz. Uzun zamandır aradığınız kişi belki de yakın çevrenizdedir.

KOVA: Enerjinizi düşündürdüğüne inandığınız şeylerden ve kişilerden uzak durun, içgüdülerinize güvenin. Gerginliğinizi kontrol altında tutmanız yakın çevrenizle ilişkilerinizi zarar verecek tavırlardan uzak durmalısınız.

BALIK: Güvendiğiniz insanların fikrini almanın faydasını göreceksiniz. Yoğun ve stresli bir temponun ardından rutininize dönmeye başlayabilirsiniz. Bu sizi rahatlatacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.