1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün aile içi ve sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalı, gereksiz gerginlik ve yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız. Partnerinizle yaşayacağınız tatsızlık huzurunuzu kaçırabilir.

BOĞA: Dinamik ve enerjik yapınızla ilgi odağı olmaya devam ediyorsunuz. İş hayatınızda kendinize olan güveninizin artması sizi daha da başarılı kılıyor. 

İKİZLER: Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak.

YENGEÇ : Hislerinizle hareket etmekten bu aralar vazgeçmelisiniz. Yoksa üzülen siz olabilirsiniz. Mantıklı olmanızda fayda var.

ASLAN: Uzun süredir uğraştığınız sağlık sorunlarınız düzeliyor. Ailenize sürpriz yapabilirsiniz. 

BAŞAK: Aldığınız kararları iyice düşünmelisiniz. Aceleyle aldığınız kararlardan pişmanlık duyabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler içinizde tuttuğunuz sıkıntıları paylaşmanızda fayda var. Olaylar iyice karmaşıklaşmadan çözüm aramalısınız. 

AKREP: Bugün içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden arkadaşlarınızın desteği sayesinde kurtulabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzün güçlü olduğu bu süreçte yeni projeler üretebilir ve parasal sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz.

YAY: Attığınız adımlar sizin lehinize sonuçlanıyor. Sevindirici haberler alacaksınız. Her şeyi kafanıza takmamalısınız. Bu durum sizin yararınıza olacak.

OĞLAK: Bu aralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunız. Her şeye koşturmaya çalışırken yorgun düşüyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

KOVA: Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor.

BALIK: Gününüz her anlamda iyi geçecek. Aldığınız kararların faydasınız göreceksiniz. Sevgiliniz size sürpriz yapabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.