1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünkü tutulma burcunuzda gerçekleşecek. Sizi hem bireysel planlarınız hem de ikili ilişkileriniz konusunda etkileyecek. Size özel olan ve birlikteliğinizi ilgilendiren konularda bir takım kararlar alıp adım atabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Tutulma ile birlikte, kontrolü elinizde tutamadığınız konularda bazı gelişmeler yaşanabilir. Sizin dışınızda yapılan planlar ve belirsizlikler yorabilir. Kaygısını duyduğunuz konularda yaşanacak yüzleşmeler hafifletebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Tutulma,içinde bulunduğunuz sosyal çevre, ortak amaçlar edindiğiniz kişiler, bu amaçlar ve gelecek planlarınızı ilgilendiren yaşam alanınızda olacak. Arkadaş çevrenizde bir değişiklik ve buna bağlı bir stres söz konusu olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Tutulma sonrası dönemde iş ve özel yaşamınızı dengelemeniz gerekecek. Mesleki konulardaki gelişmeler mecburen işe odaklanmanızı ve bu açıdan bir takım mücadeleler vermenizi isteyebilir. İki alan arasındaki dengeyi kaybetmeyin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünkü Güneş tutulması ile birlikte yayıncılık, yolculuklar, eğitim ve satış, pazarlama içerikli konularınız netleşecek şekilde etkilenecek. Hukuki meseleler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili durumlar stres artırabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Tutulma ile birlikte, ödemeler, borç alış verişleri, ortak kazanımlar, paylaşımlar konularınız tetikleyecek. Bu süreçte elinizde olanı bilmek, senin, benim ve bizim dengelerini sağlayabilmek önemli olacak. Maddi risklere dikkat.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Tutulma evliliğiniz, eşiniz, ikili ilişkileriniz konularında etkili. Bu içerikteki mevzular bir takım sonuçların ortaya çıkması, bazı şeylerin netlik kazanması ile birlikte stres artıracak. Resmi sözleşme ve anlaşmalara dikkat.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Tutulma ile beraber çalıştığınız ve sorumlulukları paylaştığınız kişilerle alakalı çekişmeli durumlar yaşanabilir. Günlük temponuzu ilgilendiren değişimler olabilir. Biten bir görevin sonuçlarını beklerken stres artacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Güneş tutulması, aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili durumları, maddi ve manevi açıdan alınacak riskleri, yaratıcılık isteyen uğraşları ilgilendiren yaşam alanınızı tetikleyecek. Bu tip konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

.Tutulma daha çok ailevi konuları, ebeveyn ilişkilerinizi ve yuvanızı ilgilendiren bir takım gelişmeleri tetikleyecek. İlerleyen dönemlerde ailenizin temel yapısını ilgilendiren bazı mücadeleli ve stresli olaylar yaşanabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Güneş tutulması özellikle yakın çevrenizle ilgili gerçekleşecek bazı olayları, kardeş ilişkilerinizi bir eğitim ya da sınavın yaratacağı gerginlikleri, bir taşınma ya da transfer konusundaki bazı gelişmeleri tetikleyecek.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Tutulma ile birlikte ilerleyen dönemlerdebütçenizi ilgilendiren bazı olaylar dikkat çekecek. Yatırım yapma isteği veya bir yatırımın sonucunu almanın stresi artacak. Harcamalar açısından tedbirli ve hesapçı olmalısınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.