1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde mevcut durumunuzu korumak, yükselmek için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışmalarınıza özenli bir şekilde devam etmeniz dikkat çekici olabilir. Aileniz ile ilgili konuların gündeminizi etkilemesi olası. Ailenizin satmayı düşündüğü arsa ile ilgili gerginlikler yaşanabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşlerinizde yeteneklerinizi daha fazla kullanabileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde ön planda olmak isteyebilir, farklı fikirler paylaşıp dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapmanız olası. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere yönelmeniz mümkün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş yerinizde veya uğraştığınız işlerde hareketli bir gün. Birçok işle uğraşmanız ve iletişiminizin akıcı olması sizi zihinsel olarak yorabilir. Aşırı stres sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili olaylarla ilgilenmeniz olası. Sizi yoran konulara karşı esnek olmanızda fayda var. Sağlıkla ilgili konularınızı ihmal etmeyin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. Ortak giriştiğiniz işlerde, işlerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Planlarınızı ortaklarınızla paylaşmanız, anlaşama gerektiren konuları gündeme getirebilir. Yaptığınız işin ön plana çıkması sizin için önemli olacaktır. Ailenizde aldığınız sorumluluklarınızı gözden geçirebilir, farklı kararlar alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratabilecek durumlar oluşabilir. Ortak olduğunuz kişilerle kaynaklarınız hakkında fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Vereceğiniz tepkilerde temkinli ve esnek olmanızda fayda var. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırmak size iyi gelecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hareketli bir gün geçirmeniz olası. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. İlerleyen zamanlarda yolculuklar gündeme gelebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Felsefi konular ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizin sizi etkilemesi muhtemel. Uğraştığınız konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda kariyeriniz ile ilgili alacağınız destekler sizi motive edecektir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar işlerinizi halletmenizde size yardımcı olacaktır. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konulara daha özenli yaklaşabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

İşlerinizde yaşayacağınız farkındalık sizi daha iyi yerlere taşıyacaktır. Güvendiğiniz kişilerle bir araya gelebilir takım çalışması yapabilirsiniz. İş konusunda bulunduğunuz durumu daha da yükseltmek için konunun uzmanlarıyla görüşebilir, gerekli motivasyonu kazanabilirsiniz. İşinizde statü kazanmak için çabalarsınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde, kariyerinizle ilgili konularda sebepsiz olarak endişe duyabilirsiniz. Endişenizi bertaraf etmek için sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilir, konu hakkında farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hareketli anlar yaşamanız olasıdır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kariyeriniz ile ilgili konuların gündeminize gelmesi olasıdır. Takip ettiğiniz işlerinizin sorumluluğu artabilir. İşlerinize yön verirken sağlam zeminler üzerine oturtmak, amacına uygun ve net sonuçlara ulaştırmak için özveriyle çalışacaksınız. İlerlemeniz için üstleriniz tarafından destek görebilir, yüksek motivasyonla çalışabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yaptığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Artan sorumluluklarınızla beraber sahip olduğunuz değerlere yoğunlaşabilir, kaynaklarınız ile ilgili değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi kazanımlarınızı yetenekleriniz doğrultusunda fırsata çevirmeniz mümkündür. Konu ile ilgili daha fazla araştırma yapabilir, farklı kazanç yolları bulabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iletişim konularında ve çalışma ortamınızda hareketli anlar yaşayabilirsiniz. Yazışma ve konuşmalar yoğunlaşabilir. İşlerinizi hızlı ve mantıklı bir şekilde çözüm yolları üretebilir, yeteneklerinizi kullanarak sonuçlandırmanız mümkün olur. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, yakın çevrenizde yaşanan olayları değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.