1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28  HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Pazar gününde Koç Burçları güçlü kişilik ve kimlik özellikleri ile kendilerini dış dünyada çevrelerinde bulunan insanlara ifade etme güçlerini birleştirerek çevrelerinde bulunan insanlarla bağlantılar kurmalı ve kendilerini dış dünyaya göstermek konusunda mümkün olduğunca hevesli olmalıdırlar. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde kendinizi dış dünyaya ifade etme konusunda oldukça hızlı davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak kendinizi dış dünyaya ifade etme konusundaki hevesinizin sizi acele kararlar vermeye itmemesine dikkat etmelisiniz. Bunun yerine aceleci davranmadan önce vermek istediğiniz kararlar ve yapmak istediğiniz yeniliklerle ilgili bilgi toplamaya odaklanmalısınız. Bugün akşamüzeri saatleri itibariyle başarınız oldukça yükselecek.


Boğa

Pazar gününde Boğa Burçları günlük hayatın ve olayların geri planında kalmaya çalışsalar bile aslında içten içe çevrelerine karşı tepkisel davranışlar sergilemeye eğilim göstereceklerdir. Bugün bu tarz bir etki altında canınızı sıkan bir durum olması halinde sabırlı davranmanız pek kolay olmayabilir. Hatta karşınıza çıkan bu tarz olayları enine boyuna inceleyerek net bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz. Diğer bir taraftan romantik ilişkinizle alakalı konularda da sevgiye ve ilgiye oldukça ihtiyaç duyacaksınız; ancak bugün güveninizi sarsan birtakım durumlar ortaya çıkabilir ve ruh halinizi inişli çıkışlı duygularınız belirleyebilir. Bu durumdan kendinizi biraz olsun kurtarmak için hayatın gerçeklerinden kopmamaya özen göstermelisiniz sevgili Boğa Burçları. Bugün özellikle akşamüzeri saatleri itibariyle kısa vadeli ancak kazançlı yatırımlarda bulunabilirsiniz.


İkizler

 Pazar gününde İkizler Burçları toplumsal hayat içerisinde çevrelerinde bulunan insanlarla kuracakları ikili ilişkilerde kendilerini bu insanlara güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceklerdir. Bugün, geleceğinize, planlarınıza, hedeflerinize ve amaçlarınıza yönelik olarak hareket etmek isteyeceğiniz için bu alanlarda ihtiyacınız olan yüksek enerjiye sahip olacaksınız. Diğer bir taraftan bugün hedeflerinize ve amaçlarınıza giden yolda hangi yöne giderseniz ne gibi sonuçlar elde edebileceğinizi tahmin etme konusunda da oldukça güçlü sezgilere sahip olacaksınız sevgili İkizler Burçları. Bunun yanı sıra bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşabilmeniz için size yardımcı olabilecek kişilerle aranızdaki sosyal ilişkilere de oldukça önem vereceksiniz.


Yengeç

Pazar gününde Yengeç Burçları hem çalışma hayatları ile alakalı konularda hem de romantik ilişkileri ile ilgili meselelerde kendilerini aktif bir şekilde öne atabilecekler ve zihinlerindeki fikirleri ve düşünceleri çevrelerinde bulunan insanlara oldukça etkili bir biçimde ifade edebileceklerdir. Ancak bugün zaman zaman biraz aceleci, zaman zaman da biraz düşüncesizce davranışlar sergileyebilirsiniz. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde mesleki hayatınızdaki ilerlemenize yaklaşımınız, çalışmalarınız üzerinde yoğunlaşma ve bu çalışmaları sunuş biçiminiz, hayatta sizin için öncelikli olan meseleler ve bu günden sonrası adına hayatınıza getirmeye düşündüğünüz yenilikler ve hedefleriniz üzerine oldukça ciddi bir biçimde düşünebileceksiniz. Bugün özellikle akşamüzerine doğru kendinizi oldukça enerjik hissedeceksiniz.


Aslan

Pazar gününde Aslan Burçları diğer zamanlara göre biraz daha bencil davranışlar içerisinde olabilirler. Bunun yanı sıra bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz ve hissettiğiniz bu enerjinin size verdiği güç ve cesaret sayesinde her türlü işin altından kalkabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bu her şeyin altından kalkabileceğinizi düşünmeniz durumu biraz da hayata bugünkü bencilce yaklaşımınızdan kaynaklandığı için her ne kadar sizin açınızdan avantajlı olsa da çevrenizdeki insanlar için bazı açılardan zarar verici olabilir ve çevrenizdeki insanların sizden uzaklaşmalarına sebebiyet verebilir sevgili Aslan Burçları. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde kapsamlı bir biçimde düşünme yeteneğiniz oldukça güçlü olacaktır.


Başak

Pazar günü Başak Burçları tüm gün boyunca çevrelerinde bulunan insanların ne düşündüklerine veya ne söylediklerine aldırmaksızın gündelik işlerini yapmaya, günlük aktivitelerini yerine getirmeye ve istediklerini elde etmeye odaklanabilirler. Bu tarz bir durumda içinde bulunduğunuz şartlara aldırmaksızın hayatın maddi ve manevi alanlarında güçlenmek için elinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde karşınızda bulunan insanların farklı yönleri ve sizin bu farklı yönlere bakış açınızı belirleyen değer yargılarınız üzerinde bir kez daha düşünebilirsiniz. Bu sayede belki de bu değer yargılarınızla yüzleşerek birtakım davranışlarınızı değiştirme yoluna gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün özellikle akşamüzeri saatlerinde karşınıza çıkabilecek olan fırsatlar sizi motive edecek ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Terazi

Pazar gününde Terazi Burçları’nın gündemini meşgul edecek olan en temel meselelerden biri romantik ilişkileri olacaktır. Bugün sevdiğiniz kişinin aslında sizin tanıdığınızdan ve bildiğinizden çok daha fazla kendisine güvenen ve istediklerini elde etmeye önem veren biri olduğunu fark edebilirsiniz. Eğer sevdiğiniz kişinin bu tarz davranışlar sergilemesi sizin için herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa bu durum sevdiğiniz kişinin romantik ilişkinizde baskın ve hakim taraf olacağını gösteriyor olabilir. Ancak aksi takdirde, yani sevdiğiniz kişinin bu davranışlarının sizin hoşunuza gitmemesi durumunda siz sevdiğiniz kişiye bu durumun hoşunuza gitmediğini kibar bir dille anlatmak isteyebilirsiniz. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında ilişkinizde yolunda gitmeyen konuları konuşabilirsiniz.


Akrep

Pazar gününde Akrep Burçları içerisinde yaşamakta oldukları sistemden veya çevrelerinde bulunan insanlardan dolayı isteklerini tam olarak istedikleri şekilde yerine getiremeyebilirler. Bugün Akrep Burçları olarak bu tarz durumları anlayışla karşılamanız pek mümkün olmayabilir. Çünkü sizin düşüncenize göre herkesin bu hayatta aşabileceği ve aşamayacağı bazı sınırlar vardır ve kimse kimseden daha üstün olduğunu iddia etme hakkında sahip değildir. Bu nedenle bugün kimsenin işinize karışmasına, size neyi nasıl yapacağınızı veya yapmanız gerektiğini söylemesine veya akıl vermesine anlayış gösteremeyeceksinizdir. Diğer bir taraftan bugün özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde bu hayattaki önceliklerinizi belirleyebilir, bu öncelikleri dikkate alarak hayatınızın geri kalanını nasıl düzenlemeniz gerektiği hakkında düşünebilirsiniz.


Yay

Pazar gününde Yay Burçları’nın gündeminde yer alacak olan en temel meselelerden biri romantik ilişkilerinde sevdikleri kişi ile aralarında gerçekleşecek olan paylaşımlar olacaktır. Bugün sevdiğiniz kişiye olan sevginizi sevdiğiniz kişiye belli etme biçiminiz de sevdiğiniz kişinin kendisini iyi hissetmesine neden olacağı için sevdiğiniz kişi bugün sizinle birlikte vakit geçirmekten oldukça keyif alacaktır. Diğer bir taraftan bugün özellikle çalışma hayatınızda organize bir şekilde yerine getirmeniz gereken işlerin yürürlüğe konması konusunda oldukça hızlı ve etkili bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bunun yanı sıra bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde hayatınıza birtakım yenilikler getirme isteğiniz oldukça kuvvetli olacaktır. Ancak içerisinde bulunduğunuz durumların da farkında olmalısınız.


Oğlak

Pazar gününde Oğlak Burçları özellikle evleri içerisindeki aile hayatlarında hem aile bireyleri ile aralarındaki ilişkiler açısından hem de genel tavırları anlamında oldukça baskın olmaya eğilim göstereceklerdir. Bugün bu şekilde davranmanızın temelinde yatan en önemli neden, kendinizi güvende hissetmek istemenizdir sevgili Oğlak Burçları. Bu nedenle bugün bu enerjinin size verdiği cesaretle daha hevesli ve daha coşkulu tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu durum zaman zaman çevrenizde bulunan insanlarla aranızda gerçekleşecek olan iletişim sırasında ister istemez ne söylediğinizi veya ne yaptığınızı bilmeden hareket etmenize sebebiyet verebilir. Bu konuda bugün biraz dikkatli olmalısınız sevgili Oğlak Burçları; çünkü çevrenizde bulunan insanların bu davranışlarınızı onaylamamaları durumunda bugün sizin için biraz zor bir gün olabilir.


Kova

Pazar gününde Kova Burçları çıkmaları gereken kısa seyahatler, bilgi edinme faaliyetleri ve aktif olarak halletmeleri gereken işleri ile alakalı konularda oldukça şanslı olacaklardır. Çünkü bugün hem yeni bilgiler edinmeniz adına karşınıza pek çok fırsat çıkacak hem de bir yerden bir yere varmanız konusunda da işleriniz oldukça kolay bir şekilde ilerleyecek. Ancak bugün fikirlerinizi ve düşüncelerinizi çevrenizde bulunan insanlara ifade ederken sadece kendi doğrularınıza bağlı kalmamaya gayret etmelisiniz sevgili Kova Burçları. Çünkü aksi takdirde çevrenizde bulunan insanlarla aranızda istenmeyen tartışmalar yaşanabilir. Bugün özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde birtakım araştırmalarda bulunarak ulaşmaya çalıştığınız bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu saatlerde dış görünüşünüzle dikkat çekmekten de hoşlanacaksınız.


Balık

Pazar gününde Balık Burçları toplumsal hayatta kendilerini daha güçlü hissetmek için parasal konularda mücadele vermeye hazır olacaklardır. Ancak bunu yaparken tek istediğiniz çevrenizde bulunan kişilerin sizin arkanızdan iş çevirmemeleri olacaktır. Çünkü siz Balık Burçları olarak sahip olduğunuz değerlere tüm gücünüzle sahip çıkan kişilersiniz. Belki sahip olduğunuz değerler adına çevrenizde bulunan insanlarla kavgaya tutuşmak sizin kişilik yapınıza uygun bir davranış değildir; ancak bazı konularda sessiz kaldığınızda da birileri sizi ezmek ve sizin hakkınızı yemek için hazır bekliyor olacaklardır. Bugün özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde finansal konularda ve yatırım alanında bilgi toplayabilirsiniz sevgili Balık Burçları.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.