1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Susup sakşn kalmak bazen en güzel cevap olabilir. Özel yaşamınızda ise birden fazla insanın yoğun ilgisi duygularınızın karışmasına ve sağlıklı kararlar alamamanıza sebep olabilir.

BOĞA: Bugünlerde sezgileriniz oldukça kuvvetli. Kararsız kaldığınız durumlarda iç sesinizi dinlemelisiniz. Özel hayatınızda çekici tavırlarınız ile ilgi odağı olacaksınız.

İKİZLER: Aldığınız kararlara uymalı, planlarınızı uygulamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Ailenizin sorunları sizi fazlasıyla gerebilir.

YENGEÇ: Yapıcı eleştirilere açık olun. Ailenizin ve sevdiklerinizin desteği ile birçok şeyi başarabilirsiniz. İşinize sarılın ve iletişime önem verin.

ASLAN: Enerjiniz oldukça yüksek olacak. Doğru zamanda doğru yerde olmanın mucizelerini deneyimleyebilirsiniz. Olumsuz yönde geçmiş dönemde yaşadığınız birlikteliklerle kıyaslamadan hareket etmelisiniz.

BAŞAK: Riskli işlere adım atmamaya dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda biraz daha gizliliğe ihtiyacınız var. Çevrenizdeki kötü niyetli kişiler sırlarınızı ortaya çıkarabilir.

TERAZİ: Bugün yaşamınızı olumlu yönde etkileyecek birden fazla olayla karşılaşabilirsiniz. Bugüne kadar yaşadığınız zorlukların üzerine kararlı bir şekilde gidecek ruh halindesiniz.

AKREP: Mücadeleci yönünüz ön plana çıkacak. Bu durumu iş hayatınızda kullanabilir tahmin ettiğinizden daha başarılı olabilirsiniz. 

YAY: Duygularınızı dengelemeye çalışmalı aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız. İş hayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.

OĞLAK: Bu günlerde iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve kendinizi motive etmeye özen göstermelisiniz. Bu geçici bir etkidir kontrollü olduğunuzu başardığınızda ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için çok daha olumlu bir hale gelecektir.

KOVA: Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Başkalarının iş ve aile hayatınızda hüküm sürmesine sizi ve sevdiklerinizi incitmelerine fırsat vermeden değerlerinize sahip çıkarak yolunuza devam edeceksiniz.

BALIK: Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.