1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yoğun iş temposunda birçok işle kendiniz ilgileneceksiniz. Yaptığınız işlerde hızlı kararlar verirken dikkatli olmanızda fayda vardır. Mekanik konularla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar alırken kaynaklarınızı gözden geçirmek yararınıza olacaktır. Eşinizle olan ortak yatırımlarınızda fikir ayrılıkları krize yol açabilir. Uyumlu olunması krizi önleyecek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş yerinizde inisiyatif almanız gereken konularda temkinli olacaksınız. Bilgilerinizi pratik bir şekilde kullanmanız sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde duygusal iniş çıkışlar sizi yorabilir. Yeni bir şeylere başlamak yerine mevcut durumunuzu korumakta yarar vardır. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri tamamlamak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları tutkuyla yapacaksınız. İşlerinize aşırı yoğunlaşmanız sizi yorabilir. Tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Kendinizi zaman zaman ödüllendirmeniz, daha verimli çalışmanıza ve sakin kalmanıza yardımcı olacaktır. Mistik konulara ilginiz yoğunlaşabilir. Bilinmeyen konuları araştırmak keyif verecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma ortamınızda elinizdeki işleri tamamlayıp teslim etmek sizi rahatlatacak. İçsel olarak kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. İnandığınız değerler konusunda iç sesinizi dinleyecek ve yola öyle çıkmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle duygusal anlar paylaşmak isteyebilirsiniz. Minik sürprizler hazırlamak her iki tarafında keyfini yerine getirebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızda özgüveniniz artıyor. Yaptığınız işlerde süreci tam bir lider olarak yönetiyor olabilirsiniz. Başarılarınızın dikkat çekmesi sizi gururlandırıyor. Aile hayatınızla ilgili geçmiş konular sizi rahatsız edebilir. Aynı konuları dile getirmek istemeyeceksiniz. Durumu kontrol edebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak, sakin kalmak size iyi gelecektir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaptığınız işlerde pratikliğinizi ve el becerilerinizi kullanmanız, işlerinizi titizlikle halletmenizi sağlayacaktır. Bugün sosyal gruplar içinde kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Arkadaşlarınız konusunda değerlendirme yapabilir, size iyi gelmeyen kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Derin ve duygusal düşünceler içinde kaybolmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızda inisiyatif almanız gereken konularda destek almanız sizi rahatlatacaktır. Miras konuları ile ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı derinden yaşama arzusu içinde olacaksınız. Bu isteğinizi gizleme eğilimi içinde olmanız, sizi huzursuz hissettirebilir. Kendinize zaman ayırmak içinize dönmek size iyi gelecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Uğraştığınız işlerle ilgili araştırmalar yapmak, derinlere inmek sizi mutlu eden konulardan biridir. Yaptığınız işi ciddiye alarak yapmanız başarılı olmanızı sağlar. İkili ilişkilerinizde güveni bulmanız sert kabuğunuzdan sıyrılmanıza neden olacaktır. Duygularınızı tutkuyla yaşamak size haz verir. Evinizle ilgilenebilir, örneğin kullanmadığınız eşyalarınızı verebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sahip olduğunuz yetenekleri ve kaynakları geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlarda veya yabancılarla ilgili işlerden kazanç sağlamak sizin için zor olmayacaktır. Başkalarına bağımlı olmadan işlerinizi daha hızlı bitirmek isteyebilirsiniz. Baskı ve bağımlılık sizi yoran konulardır. Yaptığınız her işi kontrol etmek problem yaratabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızda alacağınız desteklerle işlerinizi daha hızlı sonuçlandırırsınız. Mevcut projeleriniz geliştirmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ve kardeşler konusunda sorumluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sosyal çevrenizle çok fazla paylaşım içinde olmak istemeyebilirsiniz. Kendi içinizde, kendi kurallarınızla daha huzurlusunuz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili pratik zekânız devreye girebilir. Hedeflerinize hızla ulaşmanız için uygun bir gün. Bazı konularda inatçı, idealist olmanız mümkündür. Düşüncelerinizi yakınlarınıza kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz. Maddi konularda girişken bir tutum içinde olacaksınızdır. Bu konuda güvence arayışında olmanız, olasıdır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilmeniz için romantizme ihtiyacınız olacaktır. Duygusal ihtiyaçlarınız yoğun ve tutkuludur. Yoğun duygusallığınız içinize dönmenize neden olacaktır. Bu konuda dengenizin bozulması olasıdır. Hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilir daha yavaş hareket edebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmanız size iyi gelecektir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.