1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ:  İş hayatınızdaki rekabet biraz daha artıyor. Başarmak için daha çok çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı söylemekten çekinmeyin.

BOĞA: Yeni gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Aşk hayatınız ise bu aralar istediğiniz gibi değil.

İKİZLER: Enerjik yapınız yine ön planda. Adını koyamadığınız bir mutluluk yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkan insanlardan duyduklarınız sizi mutlu edecek.

YENGEÇ:  İş yerinizde sakin günler sizi bekliyor. Maddi anlamda elde ettiğiniz kazançları değerlendirmelisiniz. Sürpriz gelişmeler söz konusu.

ASLAN: Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar ise hâlâ çevrenizde.

BAŞAK: Güzel giden ilişkiniz çevrenizdeki bazı kimseler tarafından kıskanılıyor. Bu durumun canınızı sıkmasına izin vermeyin. Güzel günün tadını çıkarın! Öte yandan akşam saatlerinde sürpriz bir organizasyon söz konusu.

TERAZİ: Liderlik özelliğiniz yine ön planda. Olduğundan fazla sorumluluk alıyorsunuz. Bazen olayları akışına bırakmak sizin için daha iyi olabilir.

AKREP: Hayalleriniz doğrultusunda ilerlemek için her yolu deniyorsunuz. Hırslarınız size kazanç sağlayacak. Ummadığınız anda şans kapınızı çalabilir.

YAY: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınız da ise sürpriz gelişmeler söz konusu.

OĞLAK: Uzun süredir ilişkisi olan Oğlaklar için önemli gelişmeler söz konusu. İlişkileriniz ileri boyutlara taşıyabilirler. Maddi anlamda küçük kayıplar yaşayabilirsiniz.

KOVA: Maddi açıdan güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kazandıklarınızı mantıklı değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Uzun süredir beklediğiniz finansal kaynaklara ulaşabilirsiniz. Evli olan Balıklar için ev alma gibi konular gündeme gelebilir. Ufak sürprizlere hazırlıklı olun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.