1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ: Yeni kararlar için uygun bir gün olabilir. Hafta sonu sizin için önemli gelişmeler söz konusu. Ailenizle beraber güzel vakit geçireceksiniz.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız insanlarla ufak da olsa sorun yaşayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili aldığınız kararlar yüzünden pişmanlık duyabilirsiniz.

iKiZLER: Yeni başlangıçlara hazır olmalısınız. Güzel günler sizin için hiç de uzak değil. Saddece biraz daha sabırlı olmalısınız. Maddi anlamda kazançlı bir gün olabilir.

YENGEÇ: Pişman olacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza giren insanları iyi seçmelisiniz. Sağlık sorunları yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

ASLAN: Beklentilerinizin yüksek olduğu bir gün. İnsanlardan beklentileriniz çok yüksek. Mutlu olmak istiyorsanız olayları biraz akışına bırakmalısınız.

BAŞAK: Enerjiniz çok yüksek bir geçireceksiniz. Anlamlandıramadığınız bir sevinç var bugün içinizde. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ailenizle beraber kısa süreli tatile çıkabilirsiniz.

TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili duyacağınız haberler sizi biraz üzebilir. Yinede hemen önyargılı davranmamalı ve iyice düşünmeli.

AKREP: Sezgileriniz sizi biraz yanıltabilir. Olayları iyice öğrenmeden kesin konuşmamalısınız. Yardım edeceğiniz insanlar sayenizde sorunlarını çözüyorlar.

YAY: İş hayatınızda sizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla uzatmamalı ve haftasonunuzu kötü geçirmemelisiniz.

OĞLAK: Stresli bir gün geçirebilirsiniz. Üstünüze fazlasıyla sorumluluk alıyorsunuz. Tek başınıza halledemiyeceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

KOVA: Bir arada olacağınız insanlar size verecekleri destekle hayatınızı değiştirebilir. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. Oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

BALIK: Öfkenizi kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Bu yüzden sevdiklerinizi kırıyorsunuz. Sizi düşünen insanların kıymetini bilin. Emeklerinizin karşılığını almanız çok yakın.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.