1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Beraberliğinizde farklı gelişmeler söz konusu, bunlar beraberliğinizi ileri boyuta götürmenizi sağlayabilir. Bu aralar mesleki eğitiminiz için yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Elinizde yeterli maddi kaynak var. Aşk hayatınızda özellikle dikkat etmek istediğiniz iki şey var hem kalbinizi hem de mantığınızı dinlemelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu gün duygusal bağlamada azda olsa esnek olmak sizin için önemli olacak hatta bu durum size kazanım bile sağlayacak. Kişisel  düşünceleriniz gün boyu aklınızı kurcalayacak aslına bakarsanız bir şeylerin farkına varmak sizi hoşnut etmedi. Sevdiğiniz insanlar için para harcamak sizi hoşnut ediyor ancak hesabınızı yapmalısınız. Sevdiklerinizle aranızda geçen problemleri tekrar düzenleyeceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İlişkiniz giderek yoluna giriyor. Artık daha kararlı görünüyorsunuz ve adımlarınızı emin adımlarla atıyorsunuz. İş hayatınızda daha kararlı azimli bir şekilde çalışıyorsunuz ancak şunu unutmayın bazen tartışmalar yaşadığınızda sizi alttan alan birileri olsa da bu her zaman olmayabilir. Maddi ilişkileriniz çok güçlü paranız olunca hunharca harcıyorsunuz ancak olmayınca da sorun etmiyorsunuz bu sizin farkınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal olarak bazı gelişmeler yaşayacaksınız ancak bu gelişmeler sizi derinden etkileyecek siz hayatınızı yoluna koymaya çalışırken sanki bir şeyler sizi engelliyor. Son zamanlarda bunu oldukça hissediyorsunuz. Küçük sürprizler yaşayabilirsiniz bu durum şüphesiz ki hoşunuza gidecek. Maddi konularda ise yani olanaklar elde edebileceğiniz yani oluşumların içine girebileceğiniz bir zaman diliminin içine giriyorsunuz. İsteklerinize ulaşmak için olumlu adımlar atmalı ve yapıcı olmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aşk hayatınızda bu aralar kendinizi saklamak için uğraşıyorsunuz sıkılmış gibisiniz, ancak karar vermeden önce son bir kez daha düşünmelisiniz. İş hayatınızda bu aralar bireysel çalışma isteğiniz artıyor hatta bazı davranışlarınız çevreniz tarafından bir anlam verilemiyor. Maddi konularda sorunlar yaşasanız da bunu gün içerisinde bunu halledebileceksiniz.  Küçük gibi görünen sağlık sorunlarınız büyüyebilir ve bu durum sizin için hayli sorunlara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sevgiliniz bugün için yeni hoş sürprizler düşünüyor ve düşündüklerini de yapabilecek.  İş hayatınızda sakin mutlu bir gün iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışıyorsunuz. Bazı maddi konularda isteğiniz artabilir hatta beklediğiniz bir miras sonuçlanabilir. Çevrenizdeki olaylardan çok fazla etkilenmemelisiniz aksi halde içinize kapanabilirsiniz ve bu durum çevrenizi sizden uzaklaştırabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor hatta çevrenizde ise oldukça kıskanılan bir çiftsiniz. Yalnız teraziler ise biraz daha kendileriniz göstermeli zira sadece duygularını belli edecekler dünyanın sonu değil ki bu.  İş hayatınızda bazı gelişmeler sizi olumsuz etkiliyor çünkü daha istediğiniz noktaya gelmediniz. Maddi sıkıntılarınız yakında azalacak ancak bundan önce parasal harcamalarınızı nereye nasıl yapmalısınız onu belirlemelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İlişkinizin olumlu bir şekilde geliştiğini artık olgunlaştığını düşünüyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Yeni başlangıçlar ve bazı yeni fikirlerin zamanı şimdi değil bunlardan uzak durmalısınız aksi halde ilişkinizi yıpratabilir. Bugün para konularında güzel gelişmeler sizi memnun edebilir. Aşırıya kaçan harcamalardan kaçınmalısınız. İş Hayatınızda alacağınız kararlar sizi zor durumda bırakabilir dikkatli davranmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Aşk hayatınızda daha ciddi konulara adım atabilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşamak istiyorsanız beklememelisiniz adı atmalısınız atakta bulunmalısınız. Bu gün maddi konularda oldukça şanslısınız uzun süredir beklediğiniz para elinize geçecek. Çok dikkatli olacağınız bir konu varsa o da şu yanlış bilgileri asla araştırmadan kabul etmeyin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bu gün cinsel arzularınız oldukça yüksek ancak aynı isteği karşı taraftan bulamayabilirsiniz bunun için partnerinizi sürekli olarak zorlamamalısınız. Bu gün işinizle ilgili sorunlar gündeme gelse de sorunları büyütmeden sakin bir şekilde çözümleme yolunu seçmelisiniz. Maddi olarak sıkışık bir dönemdesiniz. Ailenizden yardım almaya yüzünüz olmadığı için kendi başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.
  KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Dün gece sevgilinizi hayli üzdünüz ancak o da sizin gibi düşünüp sabah her şeyi halletmenin bir yolunu buldu ve aranızdaki her şey düzeldi. İş hayatınız olağanın üstünde matrak ve farklı hatta birazda aksiyon içerikli geçiyor. Bazı yakınlarınızla maddi anlamda ilişkilerinizi koruyamıyorsunuz hatta bu sizi çok sinirlendirse de o sizin zaaflarınızdan yararlanıyor. Bir hedefinizle ilgili olarak, iyimserlik ve karamsarlık arasında baş döndüren gelgitleriniz var. Ortalarda bir yerde daha verimli bir bekleyişiniz olacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı içsel gerilimler sizi yoruyor olsa da bu kadar aktif bir hayatın içinde olmayı siz istediniz aktif bir yaşantınız var ve haliyle bu yaşantı sizi yoruyor. Meslek hayatınızda daha iyi yerlere gelebilmek için çabalıyorsunuz ancak bazen zamanını beklemek gerekir.  Maddi konularda eliniz oldukça açık bu sizi hep zor durumda bırakıyor ve siz bunu hiç anlamıyorsunuz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.