1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün, iş ortamlarınızda karşı cinsle olan ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Duygularınızı gerektiği gibi ifade edememeniz, iş ortamınızdaki mücadelelerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Kararsız olacağınız birtakım konular sizi boş yere uğraştırabilir.

BOĞA: Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşünsel anlamda yeniden doğuş yaşayabilirsiniz. Öte yandan ailevi meseleler güne damgasını vuruyor. Alınacak önemli kararlarda etkili olabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün değer verdiğiniz bazı arkadaşlarınızla ortak işler yapabilirsiniz. Motivasyonunuz ve enerjiniz oldukça yüksek. Öte yandan eşinizle aranızdaki bazı problemleri çözmek adına pozitif tartışmalara girebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün oldukça enerjik ve neşelisiniz. Girdiğiniz ortamlarda göz önünde bulunacak, çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. İlişkinizle ilgili aklınızda bazı sorular olabilir. İlişkiniz üzerine düşünebilir ve bunu tartışma boyutuna getirebilirsiniz.

ASLAN: Kendi başınıza yapacağınız para harcamaları, ortaklaşa para konularında sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Alacak-verecek dengenizi kontrol edin. Tutkularınızla davranacağınız ve zaman zaman karşı cinsle anlaşmakta zorlanacağınız bir gün olacak.

BAŞAK: Bugün, özel hayatınızda bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Kişisel hayatınıza yönelik atacağınız adımlar, sevdiğiniz insanın pek hoşuna gitmeyebilir. Bu yüzden bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çekiciliğiniz giderek artıyor.

TERAZİ: Beklenmedik olayların iş ilişkilerinizi zorladığına şahit olabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalı ve karşı cinsle olan ilişkilerinizde dengeyi tutturmalısınız. Genel olarak, vaktinizi çok farklı yerlerde geçireceğiniz bir gün olacak.

AKREP: Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözmelisiniz. Sorunlardan kaçarak bir yere varamazsınız. Amaçlarınız sizi istediğiniz yere getirecek.

YAY: Bugün enerji dolu bir gün olacak sizin için. Geçmişte düşündüklerinizi, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir gün olabilir. 

OĞLAK: Maddi anlamda sürpriz gelişmeler söz konusu. Elinize istediğiniz bir miktar para geçebilir. Yatırımlarınızı akıllıca yapmalısınız. 

KOVA: Bugün çalışma seviyenizin yüksek olduğu, ancak belirli bir işi tamamlamak için çaba gösterdiğiniz bir gün.

BALIK: Bugün sizde sıkı çalışma ve sorumluluk ön planda olabilir. Eğitim konusunda yakınlarınızdan öneriler almayı es geçmiyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.