1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu:
Fikirlerinize inandığınız kadar otorite ve güç figürlerine de saygı göstermek zorunda kalabilirsiniz. Kendi doğrularınızın hukuki ya da akademik olarak kısıtlandığını hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu:
Değerleriniz yada maddi konularda özgürce ve rahat davranmak istiyor olabilirsiniz. Ancak ailenizle ortak gelirlerine söz konusu olduğunda aile büyükleri baskı yaratabilir.

İkizler Burcu:
Kendinizi ifade etmek istediğiniz bir konuda eşiniz ya da ortağınızın sizi sorumluluklar ile kısıtladığını düşünebilirsiniz. Bunun bir sınav olduğu fikri yerine onların da fikrini alabilirsiniz.

Yengeç Burcu:
İş yerinizdeki sorumluluklar ve ödevler; hatta bir otorite figürü sebebi ile bilinç altınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. İş yoğunluğunuz sebebi ile dinlenemiyor olabilirsiniz.

Aslan Burcu:
Keyifli ve neşeli bir gün geçirerek hayatın tadını çıkarmak istediğiniz bugünde sevdiğiniz ya da çocuklarınızın sorumlulukları sebebi ile arkadaşlarınızla farklı programlar yapamayabilirsiniz.

Başak Burcu:
Kariyerinizde fikirlerinizi rahatça ifade etme ve kendinizi ortaya koyma arzusundasınız. Aile büyüklerinden biri ya da ailevi sorumluluklarınızın sizi engellediğini düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu:
Farklı felsefeler, uzak seyahatlerin ilginizi çektiği bugünde sözleşme vb sorumluluklarınız ve belki sizden yaşlı bir yakın akraba programınızı gerçekleştirmenizi engelleyebilir.

Akrep Burcu:
Kariyeriniz ile ilgili konularda kendinizi gösterme arzusundasınız. Gelir dışı kaynaklarınızı kullanarak yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kazançlarınız kısıtlayabilir.

Yay Burcu:
Bugün sevdiğinizin farklı istekleri ile spontane hareket etmek isteyebilirsiniz. Her şeyi merak etmek pek size göre olmadığı için kendinizi kısıtlanmış; eşinizin öğretmeniz gibi hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu:
İşiniz ya da gündelik rutininiz ile ilgili iletişim ve hareketin yoğun olacağı bir gün sizi bekliyor. İletişim aksaklıklarının olabileceğini göz önünde bulundurarak bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz.

Kova Burcu:
Eşinizle eğlenceli ve hayatın tadını çıkardığınızı hissetmek istediğiniz bir gün. Birlikte yaratıcı hobilere vakit ayırabilirsiniz. Sosyal sorumluluklarınıza da vakit ayırmanız gerekebilir.

Balık Burcu:
Aileniz ile bir araya gelerek uzun süredir görüşemediklerinizi konuşmak isteyebilirsiniz.Ancak kariyeriniz ile ilgili sorumluluklarınız ya da üstlerinizin istekleri sizi engellenmiş hissettirebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.