1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sürpriz bir haber alabilirsiniz. Kendinizi ilgilendiren bir görüşme yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilir, bir anda yola çıkmaya karar verebilirsiniz.

BOĞA: Aşk hayatınızın geleceği çok parlak. Düzensizliğiniz ve dikkatsizliğiniz yüzünden üzerinize aldığınız işi tam anlamıyla bitiremiyorsunuz.

iKiZLER: Bugün ilişkinizde yaşadığınız sorunlar ciddi bir hal alabilir. Gün boyunca partnerinizle yaşadığınız diyaloglar ve olayların gidişatı sizi endişelendirebilir.

YENGEÇ: Eviniz ve ailenizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Bakım, koruma, güvenlik ve beslenme konularında sevindirici durumlar öne çıkabilir.

ASLAN: Ortaklaşa hedeflerinize çare bulmanız gerekebilir. Kendinizle ilgili gelişmelerden bahsedebilir ve otorite konumundaki kişilerle görüşebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgilinizin anlayışsızlığı, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. Çalışma hayatınızda üretken bir dönem.

TERAZİ: Ön planda olmak ve çevrenize kendinizi kanıtlamak istediğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. İş hayatınızda çalışmalarınızın karşılığını alamamak sizi endişelendirebilir ve yeni arayışlar içerisine itebilir.

AKREP: Mağdur olduğunuz konularda, yabancılarla çözüme yönelik plânlar yapabilirsiniz. Tasarladığınız işleri uygulamaya koymak için çare arayabilirsiniz.

YAY: Eviniz ve ailenizle bağlantılı amaçların gerçekleşmesi için ortaklaşa çözümler bulmayı deneyebilirsiniz. Karar alırken arkadaşlarınıza danışmanızda fayda var.

OĞLAK: Ortaklaşa hayal kırıklığı yaşadığınız durumlarla tekrar ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla bağlantılı önemli bir konuda yeniden çözüm bulmaya gayret edebilirsiniz.

KOVA: Bugün sizin için başarı ve mutluluk günü! Yıldızların üzerinizdeki tesiri birbirinden daha isabetli kararlar almanıza ve en uygun davranışta bulunmanıza yardım edecek.

BALIK: Sevdiklerinizle beraber kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Beklediğiniz haberleri almanız çok yakın. Elinize para geçebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.