1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Farklı şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylandırdığınız işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Yabancılardan gelen kısmetler olabilir. Çevrenizi genişletebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak zevklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgili iş yükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluk artabilir. İşlerinizle aileniz arasındaki durumu iyi ayarlamanızda fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ailevi konularda kısmetler olabilir. İlişkilerinizde daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda sabit kalabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden paralar gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularda mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz yerlerde zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı huzursuzluk hissedebilirsiniz. Maddi konularda kısmetler olabilir. Yetenekli olduğunuz işlere yönelmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili işler gündeme gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iş hayatınızda bazı işlerin temellerini atabilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli süreçler olabilir. Fikirlerinizi daha rahat benimseteceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.