1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız biraz daha beklemelisiniz. Bu gün yakın bir arkadaşınızla veya akrabanızla anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Bu noktada küslüğü uzatıp uzatmamak sizin elinizde olacak.

BOĞA: Eksik kaldığınız noktaları gurur meselesi yapıp herkesten saklamayın. Arkadaşlarınız ile daha çok şey paylaşmalı ve derdinizi anlatmalısınız. Sosyalleşmek size iyi gelecek.

İKİZLER: Aile yaşamınızda yaşadığınız gerginlikler tamamen sizin sorumluluklarınızı ihmal etmenizden kaynaklanıyor. İnsanların sizin aklınızı okuyamadığını unutmayın ve insanlara daha çok tahammül gösterin.

YENGEÇ: Bugünlerde düşünceleriniz sizi geçmişe götürüyor. Yaptığınız hataları ve tercihlerinizi sorgulamak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki insanın da duygularını anlamaya çalışın. 

ASLAN: Bugün duygusal konular yerine finansal alanlara yoğunlaşmalısınız. Ailenizin verdiği tavsiyeleri dikkate alırsanız doğru yolu bulacaksınız.

BAŞAK: Hissettiğiniz huzursuzluk ve deneyimlediğiniz sıkıntıların etkisinde yanlış kararlar vermekten çekinmeniz gerekiyor. Tepkisel davranışlarınız size yarardan çok zarar getirecektir.

TERAZİ: Sinirlerinizin gerildiği bir gün sizi bekliyor. Ruhunuz kadar, bedeninizin de ufak bir tatile ihtiyacı var. Aşk hayatınızdaki gereksiz kıskançlıklardan kaçının.

AKREP: Güvensizlik duygusunu içinizde büyütebilirsiniz. Belki de hisleriniz, doğru olanı seçmenize yardımcı olabilir. Sevdiğiniz insan ile başbaşa kalmak size iyi gelecek.

YAY: Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. Görüştüğünüz bazı iş ilişkilerinizin, olumlu yönde ilerliyor olması moralinizi yerine getirecek olsa da içinize sinmeyen şeyler var.

OĞLAK: Bugün haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Konuşmadan önce bir kez daha düşünün. Sevdiğiniz insanları kırabilirsiniz.

KOVA: Bugün aklınızdaki hedeflere yoğunlaşacaksınız. Ancak duygularınızla hareket etmemeniz gereken bir dönemdesiniz.

BALIK: ugün sempatik ve sıcak tavırlarınızla sevdiğiniz kişiye kendinizi daha da fazla sevdirebilirsiniz. Ertelediğiniz işlere bir an önce başlamalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.