1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29  EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Güne hızlı başlamanız, sizi motive edecek. İlişkilerinizde oldukça aktif ve sosyalsiniz. Öte yandan alacağınız bir haber sizi huzursuz edebilir.

BOĞA: Sizi bağlayan her olay canınızı sıkıyor. Bu duruma artık son vermelisiniz. Kararlı tutumunuzu korursanız başarı hiç de uzak değil.

iKiZLER: Kendinizi iyi hissettiğiniz bu günde çeşitli organizasyonlar yapabilir, hareketli bir güne merhaba diyebilirsiniz.

YENGEÇ: Gün içerisinde hedeflediğiniz bazı konuları gerçekleştirmek adına çeşitli görüşmeler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Aceleci tavrınıza bir son vermelisiniz. İstedikleriniz almanıza çok az kaldı. Karar alırken her yönüyle düşünmelisiniz.

BAŞAK: Günler öncesinin yorgunluğunu üzerinizden ancak atabilmenin rahatlığını yaşayabileceğiniz bir gün! Sevdiğiniz kişinin güvenini kazanmayı başarmışsınız.

TERAZİ: Kendinize olan güveniniz tam. Bu durum çalışmalarınıza ve iş hayatınıza olumlu şekilde yansıyacak.

AKREP: Keyifli bir hafta sizi bekliyor. İş ve arkadaş ortamında yararlı girişimlerde bulunacağınız günler yakında. Sevgilinizi çok ihmal ettiniz. Ona zaman ayırın.

YAY: Gün boyunca işinizle ilgili bazı konularda kendinizi zorlayacak ve yapacağınız çalışmalarda sorumluluklar alacaksınız. Büyük beklentiler içerisine girebilirsiniz ancak fazla hayal kurmayın.

OĞLAK: Duygusal açıdan yoğun olduğunuz bir gün. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir ve kendinizi yeni düşünceler içerisinde bulabilirsiniz.

KOVA: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz.

BALIK: Umduğunuz gibi bir hafta sizi bekliyor. İstediklerinizi elde etmek için sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Baskıcı tavrınız karşınızdakini boğabilir. Dikkatli olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.