1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 29 EKİM NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
29 EKİM NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

29 EKİM NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören ve tören provaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle,  Lefkoşa’da 24 Ekim Perşembe günü saat 08.00’dan tören provasının sona ereceği saate ve 29 Ekim Salı günü de saat 07.30’dan törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yolun trafik akışına kapatılacağını açıkladı.

Polis Genel Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, belirtilen tarih ve saatlerde Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’dan gelecek araç sürücüleri de şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, prova ve tören programı nedeniyle Gazimağusa’da, 28 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’ten itibaren tören provasının sona ereceği saate ve 29 Ekim Salı günü de saat 13.00’den itibaren törenin sona ereceği saate kadar, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Belirtilen tarih ve saatlerde trafik akışını engellememek için, sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.