1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Kararlı hareket etmeniz bugün sizin için daha verimli olacaktır. İkili ilişkilerinizdeki huzursuzluklar bugün çözüme kavuşabilir. Aşk yaşamınızda partnerinizin söylediklerinde detaylara daha az takılmalısınız.

BOĞA: Beklentilerinizin, eylemlerinize daha çok yön verdiği bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz şartlar yerine isteklerinize yönelik hareket etmek isteğiniz daha çok kendini gösterebilir. Sosyal yaşamınızda arkadaş grubunuz arasında bir takım fikir çatışmaları meydana gelebilir Objektif tavrınızı özellikle bu dönemde korumalısınız.

İKİZLER: Kafanızı karıştıran sorunları bir kenara almak isteyebilirsiniz. Yeni projeler, farklı fikirler ve atılımlar bugün gündeminizi daha çok meşgul edebilir.

YENGEÇ: Odak noktanızın radikal bir şekilde değişebileceğini görebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylarda seçici tavrınızı daha baskın hale gelebilir.

ASLAN: Yaratıcılığınız kendini bir çok alanda baskın bir şekilde gösteriyor. Gelecek planlarınızı yeniden şekillendirmek isteyebilir, çözüm bekleyen sorunlarınızı çözebileceğinizi görebilirsiniz.

BAŞAK: Sosyal yaşamınızda, çalışma ortamında bir takım can sıkıcı konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi esnek tutma isteğinizin arttığı bu dönemde kısıtlayıcı etkiye sahip durumlardan özellikle kaçınmak isteyeceksiniz.

TERAZİ: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

AKREP: Yardımsever tavrınızın, düşünceli ve güçlü empati kurabilme yeteneğinizin daha çok baskın olacağı bugünde bir çok ilişkinizde niyetinizi daha açık bir şekilde ortaya koyabilecek, daha sağlam diyaloglar kurabileceksiniz

YAY: Bugün hayat sizin için oldukça kolay ve güzel olacak. İstediğiniz gelişmeler olacak ve istekleriniz yerine gelecek. Çevrenizde ikna edici, sıcak ve sempatik tavırlarınızla ilgi uyandıracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle de aranız oldukça sıcak olacak.

OĞLAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacak. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir. Sürpriz bir teklif alabilirsiniz!

KOVA: Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. Bu kadar endişe ve karmaşa içerisinde sağlıklı karar veremezsiniz unutmayın.

BALIK: Kendinizi sebepsiz yere çok fazla zorluyorsunuz. İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.