1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İşlerinizle ilgili konularda ön plana çıkmak isteyebilir, hazırlamış olduğunuz projeyi iş arkadaşlarınızla, üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Proje üzerinde beyin fırtınası yapmanız olası. Bugün gündeminizi etkileyen diğer bir konu ise, aile içi konularınızdır. Babanız ile ilgili konularla ilgilenebilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı esnek olmanızda yarar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilir, mesleğinize farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı değerlendirebileceğiniz bir gün. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilir, evinizde düzenlemeler yapabilir, yaşam alanınızı daha keyifli bir hale getirmek için harekete geçmeniz mümkündür. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Hareketli ve iletişimin yoğun olacağı bir gündesiniz. Yaptığınız işleri hizmet sektörüne tanıtabilmek için harekete geçmeniz mümkün. Çeşitli görüşmeler yapabilir, yaptığınız işin tanıtımını iletişim yeteneklerinizi kullanarak karşınızdaki kişilere sunabilir, olumlu geri bildirimler alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Meslek gruplarınızla organize edilen toplantılara katılabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz düşüncelerinizi ailenizin ve yakın çevrenizin desteği ile gerçekleştirmeniz mümkün olur. Anlaşmalara imza atabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kontrolünüz dışında gelişen maddi durumlarda kayıplar yaşanabilir. Finansal olarak risk içeren hamlelerden uzak durmanız yararlı olur. Banka kredisi kullanmak için uygun bir gün değildir. Düşüncelerinizdeki bireyselleşme isteği içinde ani kararlar vermemeye çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün özgürlük hissi içinde yeni yolculuklar veya eğitimler planlayabilirsiniz. İlginizi çeken konularda bütünü görmek çok daha kolay olabilir. Farklı kültürlere duyduğunuz ilgi artıyor. Bu konuda yurt dışına çıkmak için tatil planları yapabilir, mistik tur programlarını araştırabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak ve yapmış olduğunuz plana arkadaşlarınızı davet etmeniz olası.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün göz önünde olmaktan keyif alacağınız anlar içinde olabilirsiniz. Meslek hayatınızda ön plana çıkmak daha aktif olmak istemeniz olası. Bu konuda iş arkadaşlarınızdan ve üstlerinizden gereken desteği görmeniz mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için stratejik davranmanız olasıdır. İkili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün iş hayatınızda alacağınız destekleri iyi değerlendirmelisiniz. Gelecek beklentileriniz sizi önemli kararlar aldırabilir. Arkadaş gruplarınızla iletişiminizin artacağı bir gündesiniz. Bireyselliğinizi ve özgürlüğünüzü korumak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanacağınız anlar var. Kendinizle kalıp düşünceleriniz netleştirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün dikkatiniz dağınık olabilir, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmamaya özen gösterin. Elinizde biriken tamamlanması gereken işlerinizi bitirmeniz için uygun anlar. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı tetikte olmanızda fayda var. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi daha heyecanlı yapabilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık kazanacağınız anlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler çalışma isteğinizi arttırabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Ödemelerinizi dengelemek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Uğraştığınız konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Eğitim ve seminerlere katılmanız olasıdır. İletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki özgürlük hissi ilişkilerinize zarar verebilir. Yakın yerlere yolculuk yapabilirsiniz.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.