1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için yöntemler geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön planda tutacağınız işlere yönlenmek sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda başarı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Bugün iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Zihinsel konularda kendinizi hayalperest hissedebileceğiniz zamanlar var. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Sorumluluklarınızı unutmamanızda fayda var. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar hazırlayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bilemediğiniz konulardan gelen çözümsüz süreçler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmadan yaşayacağınız sorunlar sizi iç dünyanıza döndürebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden akışta kalmaya çalışın. Gün içinde olayların kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. İletişiminden kaynaklı yanlış anlaşılmalar söz konusu.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili daha hayalperest olabilirsiniz. Sosyal konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konulara yönelmek için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha hırslı davranacağınız zamanlar var. Birlikte çalıştığınız insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Sakin kalmakta fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iş hayatınızda kendi sahnenizi yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz de keyifli sohbetler yapacağınız fırsatları kaçırmamalısınız.  Gün içinde çalışmalarınızla ilgili daha aktif kararlar almak isteyebilirsiniz. Gelecek için alternatif planlar geliştirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Annenizle ilgili konuları da ihmal etmeyin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek için hevesli hissedebilirsiniz. Kendinize farklı bir şeyler katmak size keyif verecektir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda biraz dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi yükseltmemeye özen gösterin. İletişimden kaynaklı sorunları çözebileceğiniz zamanlar var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde iletişimden kaynaklı sıkışıklıklar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Maddi konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular içinde göremediğiniz noktalar olabilir. Uğraşmanız gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde işlerinizde en iyisini yapmaya çalışmak için mücadele edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde fikir ayrılıklarını çok büyütmemeye özen gösterin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızdaki konulardan dolayı kendinizi dağınık hissedebilirsiniz.  İlişkilerinizde olayları somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemleri çok kolay atlatabileceğiniz zamanlardasınız. Bugünlerde başarı yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmak işinizi kolaylaştıracaktır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ilişkiler ön planda olabilir. Aşk konusunda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili konularda hassas davranacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailevi konularda karışık durumlar olabilir. Geçmiş ile ilgili konuların tekrar açılması canınızı sıkabilir. Oradan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Size daha fazla huzur veren yerlere doğru gitmek iyi gelecektir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele bilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kendinizi etrafınızdaki olaylara karşı fazla duyarlı hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun yaşandığı zamanlarda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zekânızı kullanmanız gereken işler olabilir.  Gelecek yönünde mücadeleleriniz olabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.