1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Seyahate çıkma ihtimaliniz olabilir. Bu seyahatler aileniz içinde bir fırsat. Tatilden sonra kariyerinize odaklanmanızda fayda var.

BOĞA: Maddi açıdan sıkıntılı bir dönemdesiniz ama biraz sabırlı olursanız bu günler geride kalabilir. Sadece harcama yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız.

İKİZLER: Sevgilinile aranız bugünlerde biraz açık olabilir. Sorunlarınızı çözmek için adım atmalısınız. Bu gidişle üzülen taraf siz olabilirsiniz.

YENGEÇ: Beklediğiniz haberleri bu hafta sonu ile beraber alabilirsiniz. Hayatınızda olan insanla ilgili kararlar alabilirsiniz. İyi düşünmelisiniz.

ASLAN: Aşk hayatınız tam da istediğiniz gibi. Bu günlerinizin kıymetiniz bilmelisiniz. Tatil gününüzü gezerek değerlendirmelisiniz.

BAŞAK: Bu hafta sonu Kovalar için yolculuk zamanı. Şehir dışına çıkabilir. Tatilinizi ailenizle geçirebilirsiniz. Sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Sizi güzel gelişmeler bekliyor. Yaşamınızla ilgili alacağınız kararlar size büyük kazanç sağlayacak. Uğraştığınız işlerinizin meyvelerini alacaksınız.

AKREP: Maddi konular aklınızı baya karıştırmış durumda. Çözüm ararken kendinizi fazla yoruyorsunuz. Beklediğiniz kazançları almanız an meselesi.

YAY: Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Karşınızdaki insanı incitmemeye çalışın ve açık olun. İstekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Bazı konulardaki tutarsızlıgınız sizi seven insanları oldukca üzüyor. 

KOVA: Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz.

BALIK: Kendinizi toparlamayı ve yeni amaçlara yönelmeyi başaracaksınız. Karşı cinsi tanımada sezgilerinize de kulak vermelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.